Фики Стораро напуска попфолка. Какво ще пее?

Започвам да правя доста различна музика, която ще бъде изненада за всички, казва той

Фики Стораро напуска попфолка. Какво ще пее? | StandartNews.com

Мъжката икона на попфолка в последните години - Фики Стораро, обяви, че рязко сменя стила на музиката, в която ще се изявява. 25-годишният изпълнител е популярен сред феновете си с ориенталските ритми, но сега е взел решението тотално да промени имиджа си на чалгаджия, пише „България днес“.

"Започвам да правя доста различна музика, която ще бъде изненада за всички. Стилът, в който ще бъдат следващите ми песни, ще е доста неочакван", обяви Фики.

Изпълнителят на хита "Ламборгини" в дует с Галена на този етап само загатва какво ще бъде новото му поприще в музикалния шоубизнес. Фикрет признава, че идеята да изостави попфолка се е родила по време на участието му в осмия сезон на риалити шоуто "Като две капки вода". През пролетта фолкаджията смая всички с виртуозни имитации и изпълнения.

Фики влезе в образа на звезди като Васил Найденов, Дженифър Лопес, Лайнъл Ричи и дори оперния изпълнител Лучано Павароти. Дори заклетият античалгар Фънки призна гласовите способности на Стораро-младши. След като певецът стана безспорният победител в "Капките", от журито го посъветваха да се пробва в различен стил музика.

Очевидно синът на Тони Стораро се е вслушал в думите на продуцента Маги Халваджиян и чаровната Хилда Казасян, затова вече се труди упорито над новия си проект.

"Действително участието ми в предаването "Като две капки вода" ми повлия. Там ме мотивираха да правя и други неща, да опитам и с друга музика", разказва Фики, но подчертава, че това не е нещо чуждо за него. "От малък винаги съм пял и друг стил музика освен попфолка. Все пак съм завършил специалност "Поп и джаз пеене"в Националното музикално училище "Любомир Пипков" Вътре във вените ми е поп и соул музиката, която слушам непрестанно, докато пътувам с колата" разкрива още звездата на чалгата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай