Фермата. Великолепна четворка в дуел за 100 бона

Вотът на публиката е решаващ

Фермата. Великолепна четворка в дуел за 100 бона | StandartNews.com

Великолепна четворка влиза в дуел за 100 бона тази вечер.  Гвардеецът Калоян Донков, пчеларката Надежда Дочева, строителят Борислав Стефанов и стюардесата Ваня Илиева са финалистите във Фермата. Те ще премерят сили в серия от битки за сила, издръжливост и бързина, но само един от тях ще триумфира на Арената и ще спечели голямата награда.

Три месеца на усърдна работа и тежки изпитания, а през тях успяха да преминат саво четирима участници, които стигнаха до големия финал „Фермата“ 6 – Пътят на една мечта.

Победителят ще бъде определен от резултата от четирите финални битки, гласуването на Фермерския съвет, в който влизат участници и ментори от всички шест сезона на шоуто досега и най-важното – вотът на зрителите, който ще носи най-много точки на финалистите.

 „Вие сте представителна извадка на цяла България и доказахте, че заедно можем да загърбим различията си.  Работата ви обедини, защото приехте, че над вас има една цел – мечтата на нашия стопанин Андрей. Щом ние тук можем да го направим, значи всеки би могъл“, развълнувано коментира водещият Иван Христов в последните минути на финалистите в стопанството.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай