Фенове на ГЕРБ избиха рибата на връх Цветница

Фенове на ГЕРБ избиха рибата на връх Цветница | StandartNews.com

Стара Загора. Риболовно състезание събра на връх Цветница най-върлите въдичари на езерото „Загорка". Инициативата бе на кандидатите за народни представители от Старозагорската листа на ГЕРБ и спортния клуб по риболов „Стара Загора", който стопанисва водоема.

Най-запаленият риболовец от кандидат-депутатите – Пламен Йорданов се включи в самия турнир и записа нелош резултат под зоркото око на майстора Калин Митранов, национален състезател и треньор на националния отбор по риболов на плувка в садки. Шефът на герберите в местния парламент на старозагорци уцели бюлетината на БСП – класира се пети с 1 кг и 340 г уловена риба. „Пожелаваме му 134 депутати от ГЕРБ в следващия парламент, за да защитава яко интереса и на риболовците", каза шефът на спортния клуб „Стара Загора" Валентин Тотев. Двамата се познават от деца, когато са тръгнали заедно с въдици по водоемите, и той е сигурен, че въдичарите у нас ще имат силно лоби в лицето на Пламен.


Победител в турнира при мъжете стана Влайчо Влайчев, с 2 кг 650 г улов, а при жените – Албена Дечева – с 610 г. Най-голяма риба – каракуда като джапапанк – 1 кг и 5 г, улови Краси Костадинов. Победителите и подгласниците им и получиха маркови въдици и макари от общинската организация на ГЕРБ и спортния клуб по риболов.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай