Фенка откачи и направи нещо невиждано с Азис

Костинбродския славей се появи на концерт в целия си блясък

Фенка откачи и направи нещо невиждано с Азис | StandartNews.com

Полудяла почитателка на Азис близа обувките му по време на участие на звездата в столичен нощен клуб, съобщава Хотарена. Фолкпевецът взриви публиката с близо два часа изпълнения на едни от най-големите си хитове.

Костинбродския славей се появи в целия си блясък около два през нощта, а феновете му буквално изпаднаха в екстаз. Докато пееше песента “Сен Тропе”, подлудяла от вълнение фенка се качи на сцената и буквално легна в краката на Азис. Жената облиза обувките му, а след това с плавни еротични движения мина с цялото си тяло под краката му, влачейки се по корем. Като истинска звезда Азис запази пълно самообладание и продължи да пее от сцената на клуба. 

Почитателката на певеца продължи да се търкаля по сцената, използвайки секси движения, почти изпаднала в безтегловност, което леко затрудни опитите на охраната на клуба да я свали. Само за около 2 минути пазач от заведението вече беше на сцената и се опитваше да свали дамата, която се търкаляше от единия й край до другия. В края на краищата случката предизвика фурор сред публиката, която не пропусна да запечата в снимка видяното. Всичко завърши с щастлив край - момичето любезно бе помолено да напусне и да се забавлява заедно с останалите хора в клуба, писа "Телеграф".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай