Фатална астропрогноза застигна "Фермата"

Българската Лара Крофт - Габриела Мартинова, напусна шоуто заради контузия

Фатална астропрогноза застигна "Фермата" | StandartNews.com

Шестият сезон на „Фермата“ започна с оспорван двубой между отборът на дамите и отборът на мъжете. Изходът от битката определи кой ще поведе групата в началото на приключението. Резултатът донесе разочарование в лагера на жените и истинска болка на една от тях. Сочената единодушно за най-силна сред дамите – Габриела, контузи нелепо, но в същото време – тежко, и без това увреденото си, следствие на грешна операция, ляво коляно. Тя напусна Фермата за обстоен медицински преглед, който определи сериозността на контузията й. А диагнозата беше категорична – Габи трябва да напусне шоуто и да претърпи операция.

Иронията на съдбата за Габи е, че дни преди влизането й във Фермата, астроложка я предупреждава да пази ставите си, заради фатална подредба на планетите. Габриела обаче, дала заявка във визитката си, че страхът е състояние на духа, което трябва да се надскача и побеждава, не избяга от битката, а се хвърли в нея, като същинска Лара Крофт. 4 часа по-късно обаче, Габи установява, че вече изобщо не може да стъпва на левия си крак, заради което се налага спешно да бъде откарана в болница.

Преди да се сбогува с участниците Габи посъветва жените да не се разделят вътрешно и да се изправят срещу мъжете единни. Тя прие философски случилото се, защото „така е трябвало да се случи“. Лара Крофт на Фермата разкри в „Преди обед“, че няма свой фаворит, но ще следи с интерес шоуто, защото иска да разбере кои от участниците ще се окажат най-приспособими, но в същото време ще останат верни на себе си. След напускане на шоуто Габи се е възстановила бързо и дори е взела участие в състезание по мотоциклетизъм, което е спечелила.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай