Фарел търси кротка жена

Фарел търси кротка жена | StandartNews.com

 

Лос Анджелис. Колин Фарел си търси кротка приятелка. Ирландецът, чийто филм "Зов за завръщане" излезе по кината през август, иска мила и добродушна жена, вероятно да усмирява буйния му нрав. 36-годишният актьор, който има двама синове от предходните връзки, е свободен и вече се оглежда за нова половинка.

"Нямам конкретни изисквания, желания или нужди.

Нито пък съм навит да говоря за това. Ще кажа само, че с възрастта ставам все по-умерен и по-тих. За мен най-привлекателно при жените е вежливостта. Може би това е най-отегчителният отговор, който някога са ви давали, но в общи линии разсъждавам по този начин", казва Фарел в интервю.

Последната сериозна и дълга връзка на Колин приключи в края на 2010-а. Тогава актьорът се раздели с полската актриса Алиция Бахледа-Цурус, която е майка на сина му Хенри, защото "не желае да бъде завързан за никого".

"Тя осъзна, че Колин никога няма да й предложи брак. Той все още се интересува от нея и детето, но иска да се разделят", заяви тогава пред репортери близък до звездата.

Британката Амелия Уорнър, писателката Ема Форест, Бритни Спиърс и Деми Мур са само част дамите, минали през леглото на непокорното момче.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай