Фънки прости чалгата на Азис

Фънки прости чалгата на Азис | StandartNews.com

Фънки призна окончателно таланта на Азис, прегръщайки го пред цяла България. Така един от най-мощните рокаджии в родината прости увлеченията на ултра музикалния Васко по чалгата. Кралят на попфолка се превъплъти в образа на Слави Трифонов в "Като две капки вода" по Нова преди вечер. Той не само се обръсна нула номер, за да заприлича на гологлавия водещ. "Не ми беше лесно да бъда Слави. Пях от сърце, макар и свито. За първи път ми се налага да се движа като багер, но ми се получи! Благодаря на всички, които ме подкрепихте! Бог да ви благослови!", написа Васко в профила си във Фейсбук вчера.

Актьорският му талант надделя и изпълнението му много се хареса на журито и публиката. След оспорвана битка за първото място с Ненчо Балабанов като Ерос Рамацоти и благодарение на вота на зрителите, Азис стана победител на вечерта. А наградата от 1000 лева, която получи, той ще дари на приюта за бездомни кучета "Фермата". С обещание за "женско присъствие и мощна еротика" Филип Аврамов отново зареди с адреналин като Тина Търнър.
Криско, който се маскира като Михаела Филева, доказа, че може да пее.

Милена Маркова-Маца спечели негласната класация по сексапил в кожата на Никол Шерцингер. Дамата от "Етажна собственост" отново доказа, че пее като шампион.
Следващия понеделник е ред на Димитър Рачков и Зуека да си припомнят, че са влизали във ВИТИЗ с етюди и пеене. Те обаче ще избират сами - "Лос дел Риос" с великия хит от близкото минало "Макарена", полулесбийките от дует "Тату", Елица и Стунджи с "Вода".

Джуджи ще излезе с "Ламбада", Жана ще е Стивън Тейлър, Маца - Кейти Пери, Нона Йотова - Фърги, Филип Аврамов - Том Джонс... Върхът отново се очаква да бъде Азис - като Георги Христов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай