Фандъкова на разпит

Столичният кмет ще даде най-нестандартното си интервю в "Срещу новините"

Фандъкова на разпит | StandartNews.com

София. На горещия стол срещу водещите на предаването "Срещу новините" Косьо Лунгов и Ивайло Иванов-Играта в неделния късен следобед ще седне кметът на столицата Йорданка Фандъкова. Те не скриха, че ще поставят кметицата на кръстосан разпит, а тя прие с усмивка изпитанието да даде най-нестандартното си интервю. В него ще говори откровено за рок пристрастията си и най-новите проекти, с които София ще заприлича на европейска столица.

Косьо и Играта ще се хванат за залено посред зима още събота. В шоуто по БНТ1, което стартира точно в 19:00 часа, ще нахлуят еко идеите, за да се изправят срещу искането на хората да продължи строителството в родните курорти. Трябва ли заради три месеца ски сезон да изсичаме гори, в които иначе през останалото време може да се провежда летен туризъм? Това, че си се родил на място близо до планината, дава ли право да предявяваш претенции върху използването й? Това са само част от въпросите, върху които Косьо, Играта и експерти в областта ще умуват.

И ако не успеят да измислят решение, то гостите в съботното издание на "Срещу новините" задължително ще им го дадат, защото в студиото ще нахлуят Део и Гудслав с чисто новата си курортистка песен "Вятъра сърдит".

В неделя "Срещу новините" се завръщат отново в 19:00 часа в ефира на БНТ1. Освен разпит на кмета Фандъкова водещите ще нищят и въпроса с възхода на родното кино. Според последни изследвания 2012 г. е с доста по-слаби продажби на билети за български филми, отколкото предходната 2011-та. Кое има значение – дали се произвеждат много филми или дали се продават билети? Сериалите кино ли са? Тези въпроси ще бъдат отправени от водещите към експертите в студиото.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай