Фалстарт за Иван и Андрей. Попиляха ново им шоу

То е хибрид между телевизия и интернет

Фалстарт за Иван и Андрей. Попиляха ново им шоу | StandartNews.com

Стартира дългоафишираното ново шоу на Иван и Андрей, наречено "Иван и Андрей неофишъл". Както самите те го определиха, това е нещо като хибрид между телевизия и интернет.

"Това е първото по рода си Онлайн ТВ шоу у нас", така го представи Иван. Новият сезон може да се опише като завръщане в бъдещето.

Обяснението им за решението да преместят изявите си в интернет пространството е, че повечето хора не гледат телевизия, но пък сърфират:

"Друга причина да дебютираме тук е, че интернет дава много повече свобода, докато в телевизиите има ограничения. 25 години се подготвяме за този старт, но го пазихме в тайна."

Започнаха с разискване по темата с разрешаването на еднополовите бракове в Гърция, продължиха напред за съдбата на известните в България и в какво неравностойно положение са те в сравнение с обикновения човек.

От продажбата на тениски в социалната мрежа се отплеснаха назад в историята, та чак до Хан Кубрат.

Приключиха този първи епизод с доста нецензурните предложения към Алекс Богданска в нейните профили.

В крайна сметка нищо необичайно и различно. Двамата си правеха шеги и сами им се смееха, т.е. отново са си самодостатъчни.

Леко скучно начало в стил Мирон, а феновете на отишлото в историята вече селскостопанско риалити въобще не намират аналог между „Фермата“ и новото предложение на Иван и Андрей, предава vihrogon.bg.

Ето какво пишат зрителите:

И заради това ли си тръгнахте от Фермата, нямам думи просто.

Върнете Фермата в оригиналният й вариант,беше най-смисленото риалити.

Останали сте на ниво телевизия от 90-те. Много се променха нещата момчета. Вие не се променяте.

Харесвам ви, момчета, но толкова ми липсва онази първата ФЕРМА…

Нещо…даже не знам как да коментирам. Ще ви дам шанс и за 2 епизод,но усещам,че няма да издържи повече от 5 епизода. Дано греша.

Ужас. Добре, че нито една телевизия не излъчва тази глупистика. Станали на 100 години и се излагат. Мирон, и той.. с тези интонации много ли е оригинален според вас?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай