Ева Веселинова показа близнаците /Фото/

Децата на журналистката вече са на три месеца

Ева Веселинова показа близнаците /Фото/ | StandartNews.com

Ева Веселинова изненада последователите си в социалните мрежи с трогателна снимка на децата си. Бившата панелистка на Гала за първи път показа личицата на близнаците си Борис и Стефания.

"Днес моите две най-любими същества навършват 3 месеца и с всеки изминал ден съм все по-сигурна, че цялата красота на света се е събрала в тях. Моята красота, моят свят, моите малки, съвършени, най-любими същества. Всяка майка, гледайки децата си, си мисли, че са съвършени. И те наистина са! Съвършенство в пълния смисъл на думата. Пожелавам им да са много здрави и смело да опознават и покоряват света. А аз винаги ще съм до тях, за да им помагам, когато имат нужда от мен. Мама ви обичам оттук до края на света. Понякога си мисля, че сърцето ми ще се пръсне от толкова много любов. И подозирам, че могат да накарат всеки да се разтопи от сладост. Не са ли най-сладките малки съвършенства?", изповяда се Ева в Инстаграм.

Бившата шефка на Ева доказа, че двете наистина са заровили томахавката. Гала се включи в коментарите с поредица от емотикони на сърца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай