Ето заплатата на Михайлов и за какво я дава

Скъпа колекция, заради неговото хоби

Ето заплатата на Михайлов и за какво я дава | StandartNews.com

Твърди се, че Борислав Михайлов е вззимал по 20 000 лева месечна заплата като шеф на БФС, но това е преди години! Нали се сещате за стойността им тогава...

Ето защо човечецът не искаше да подава оставка толкова дълго време и пазеше мястото си така, както би пазил собствената си глава на раменете. След протестите народни и вулканът, който изригна срещу него, Боби най-после клекна и хвърли (буквално) бленуваната си оставка.

Но освен палата, в който се затвори в Бояна, той се радва и сигурно си успокоява нервите като разглежда тузарската си колекцийка. От какво ли е тя?! От часовниции... Все маркови часовници, последният от които, който беше на ръката му в Народното събрание, струва "скромните" 20 000 лева - точно една предишна заплата...

Боби Михайлов е прочут с манията си по скъпи швейцарски часовници, от които има повече от дузина.

Близките му също не правят изключение като съпругата му Мария Петрова пък обожавала да се кичи в злато, пише Клюки.бг.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
12 Коментара
Иванов
преди 4 месеца

Нали ,знаете приказката не е луд този който яде баницата, а този който му я дава

Откажи
Иванов
преди 4 месеца

Това се отнася за всички държавни чиновници и хрантутници в тази държава докато им позволяваме така ще ни стрижат и дерат малкото кожа останала върху нас

Откажи
Луд
преди 4 месеца

Боклуци

Откажи
Вуйчо
преди 4 месеца

КАПУТ

Откажи
Люси
преди 4 месеца

Хората са като животните-борба за територии , плячка.. . Като някой налапа власта за повече време , вродено започва да си мисли , че е хванал господ за онази работа ! Хранилка..запои..курви..пари..екскурзии и т.н. Боби и всички които са на амбразурата на хранилка с големи заплати и привелегии отдавна трябваше да бъдат изритани ! Червен картон за БФС !

Откажи
Тиквеник Свински... "умен и красив" :)))
преди 4 месеца

Олигофрени тъпи.... добре, че го имаше Боби, че да ви окраде, малоумници кухи:)))! Тъпанари малоумни, заплатата на Бобо не е идвала от джобовете на простаци като вас, но онези на Тиквата, Свинята, Кокорчо, Простьо, Ам Гъл, Лодкаря и на цялата гмеж по върховвте в тази кочина е от... вашите джобове, тикви прости:)))! Но още по-лошото е, че тази гмеж не разчита само на... заплатките си! Кой разбрал... разбрал, кой не е... ще духа дълго още супата:)))!

Откажи
НМП
преди 4 месеца

Най любезно ви каня, щом сте умен и красив да дойдете да работите за мен. 1 000 000 на час стартова заплата , 8 месеца годишен отпуск и осигуровки върху реалната заплата. Но на село, на пчелина лятото в най голямата жега. Аз кошер, вие кошер. Или ако видя, че сте некадърен Ина това не можете да се научите, тогава на царевицата(лично заради Вас ще засея) аз ред и вие ред. Не всеки е станал или иска да стане проститутка и блюдолизец за да си изкарва лесно парите, олигофрен прост, селски, загубен.

Откажи
Хафте
преди 4 месеца

Никой не занася Нищо на оня свят Само лакомията е безгранична.

Откажи
Същият
преди 4 месеца

Парите които е заработил да е жив и здрав да си ги харчи.Не ми харесва самочувствието му,че видите ли проблеми в българският футбол не са по негова вина.Това е все едно в семейството има проблеми и то няма вина.Смях в залата.

Откажи
Александър Райчев от Кокаляне
преди 4 месеца

Сега ще се личи с кредити и евтини неща

Откажи
Nabludatel
преди 4 месеца

За оставката > Блажени са вярващите.

Откажи
Само Истината
преди 4 месеца

Затвор, това трябва да е бъдещето на Михайлов

Откажи