Ето я последната Мис Плеймейт

За първи път бяха отличени две участнички

Ето я последната Мис Плеймейт | StandartNews.com

Ковид-19 сложи края на една епоха. Печатното издание на Playboy спира да излиза, а последният финал на легендарния конкурс Playmate Of The Year, създал имена като Николета Лозанова, Златка Димитрова, Златка Райкова, Нора Недкова, Светлана Гущерова, Ася Капчикова, Жанета Осипова, Михаела Тодорова, вече е в историята. След като в този формат за първи път участва транссексуален участник, зрителите на впечатляващия спектакъл станаха свидетели на още един прецедент - именно в последния финал на "Мис Плеймейт" бяха отличени не една, а две участнички. Шарматната и провокативна Ева Славова беше избрана от журито. Ники Кънчев, най-красивата българка в света Жени Калканджиева, "Мис България" 2012 Габриела Василева, "Мис Плеймейт" 2019 Михаела Тодорова, топ гримьорът Пепа Стоянова и DJ Дамян избраха именно русата фурия като най-достойна за короната. Публиката обаче предпочете известната като "неосъществената кметица на Момин проход" - Диана Габровска. Победителките ще си разделят бутиковата корона, ръчно изработена от екипа на майстор-ювелира Велина Смет, 20 000 лева и чисто нов луксозен автомобил.

Защо организаторите отличиха две носителки ли? От една страна, за да почетат една епоха, какво Playboy и Playmate създадоха, като се спази традицията журито да избира своята претендентка. От друга страна 2020-а сложи край на ерата "плеймейт", но 2021-а отваря вратите на нещо много по-голямо и впечатляващо - PlayStar. Дигиталният свят, в който ни изстреля пандемията ще превърне новия формат в изцяло онлайн платформа за видео, фотография и интелектуални текстове и ще продължи да сбъдва мечтите на родните Пепеляшки. Именно затова гласът на онлайн аудиторията има ключово значение, както в този финал, но и за всички следващи.

Както обещаха организаторите, зрителте на шоуто, което се излъчи безплатно онлайн по Neterra.TV+, станаха свидетели на истински спектакъл. Водещи бяха Любен Дилов и Александра Богданска-Петканова, а на сцената се качиха и музикалните величия - Мария  Илиева, Анелия, група "Мастило", Миро и Хоумлес. В първи кръг на шоуто участничките се появиха в изкусително бельо, а във втори - бяха облечени в елегантни вечерни рокли, дело на дизайнера Стоян Радичев. Първа подгласничка и носителка на приза на бъдещата класация за сексапил PlayStar, стана чаровната брюнетка Ани Грудева. Като PlayGirl беше отличена черната пантера от Ловеч - Биляна Иванова. 

Фото Дарина Комитова

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай