Ето водещите, които събират нежните погледи

В топ 5 има и телевизионери на възраст

Ето водещите, които събират нежните погледи | StandartNews.com

Сред мъжката част от телевизионерите се наблюдава тъкмо обратната тенденция - радват се на добър метаболизъм. Като изключим супер чаровния синоптик Борислав Лазаров, пухкавия Любо Нейков и донякъде склонния към напълняване Драго Чая, тв екранът е изпълнен със стегнати мъжки тела. Ефирът доста поолекна и след като Мартин Карбовски вече не е в Нова, където години наред водеше собствено предаване, пише Марица.

Ето най-одобряваните тв водещи.

1.  Юксел Кадриев

Запознати твърдят, че през последните години е пуснал корем, но дамите благородно му го прощават. Първо, телесният излишък през повечето време е скрит под масивното бюро, на което чете новините. Второ, с тази си осанка, романтична природа и любопитен личен живот красивият водещ компенсира недостатъците във фигурата си.

2.            Христо Калоферов

Според слуховете, които от години витаят около Калоферов, жените са луди по него и сините му очи, но новинарят изобщо не се вълнува от мераците им. Темата за любовта е табу в неговите интервюта, а в профилите му в социалните мрежи липсват снимки с други жени, освен с колежките му от телевизията и със сестра му Стефка.

3.            Константин Динчев

Водещият в Bulgaria On Air не само има визия на модел, но и набляга интелектуалните занимания. В интервютата си водещият новините не пропуска да отбележи, че е препрочел няколко пъти любимата си книга „Портретът но Дориан Грей“

4.            Крум Савов

Спортният водещ не е в първа младост, но пък има излъчване на лошо момче и зрителките го харесват. А и ако не ставаше, едва ли щеше да „излъже“ една от най-красивите жени, появявали се някога в родното публично пространство - съпругата му Мая Савова.

5.            Михаил Билалов

И до днес всички свързват актьора с екранния Джаро от сериала „Под прикритие“. Впоследствие Билалов направи още няколко роли в сериалите и се застопори като водещ „Стани богат“. Там също показва завидна харизма, не по-малка от тази на предшественика му Ники Кънчев.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай