Ето ги мацките, които ще се борят за пръстена на ергена

Тръгна най-романтичното шоу

Ето ги мацките, които ще се борят за пръстена на ергена | StandartNews.com

Станаха известни мацките, които ще се борят за пръстена на ергена в едноименното ново шоу на бТВ. Рекламата му тече от миналата година и вече изнерви с очакване фенките на риалитито, което за първи път стъпва у нас. Тв дебютът на мераклийките за любов е на 19 февруари от 20.00 часа.

22 представителки на нежния пол, които все още не са открили своята половинка, ще направят първата по-нестандартна стъпка към щастието, като вземат участие в шоуто.

Александра Гърдева

В събота вечер сред дамите, които ще попаднат в компанията на Виктор Стоянов и вълшебната обстановка на истински средиземноморски рай, са не просто красиви и умни жени, а и такива, доказали себе си със своите постижения и лични истории, пише БЛИЦ.

Ева Георгиева-EVA

Част от 22-те дами са психологът Александра Гърдева, мениджърът в АЕЦ - Деница Дешкова, художничката Марта Желязкова, търговският представител Венета Костова и моделът Дениз Хайрула.

С интересни професии и големи постижения са още Полина Иванова – инженер-мениджър в търговска компания, моделът и инфлуенсър - Виктория Капитонова, татуистката и бивш стоматолог - Теодора Калинина, моделът и певица – Гергана Стаменова - STAMENOWA, асистентът клинични изследвания - Карина Ленкова и певицата, модел и актриса Ева Георгиева-EVA.

 

Част от участничките не крият, че са се записали за участие в шоуто, именно след като са разбрали, че Виктор ще бъде мъжът, с когото ще имат възможност да се сближат. Той ще заведе всяка една от тях на невероятни романтични места.

Дениз Хайрула

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай