Емилия се фука с розови диаманти

Емилия се фука с розови диаманти | StandartNews.com

София. Родните звезди обичат да получават и да правят подаръци на любимите си хора - съвсем като средностатистическите си фенове. Армаганите им обаче не са скъпи само защото са от сърце.

Известните, също като колегите си по света, винаги се стремят покупките да бъдат с поне четирицифрена цена. За да зарадват близките си, те се стремят към последните писъци в лукса. 

Емилия неотдавна се окичи със скъпи аксесоари. Любимият й Коко Динев й подари уникални диамантени обеци, изработени специално за певицата. Въпреки спекулациите за раздяла около двойката, бизнесменът е поднесъл на половинката си артикулите на стойност 50 000 евро за промоцията на новия й албум. Изкусителните бижута били 
изработени по поръчка във френско ателие

Според благородно завиделите й колежки изпълнителката на "Познавам те" е родена за редките скъпоценни камъни в розово. Слави Трифонов също зарадва любимата със скъп армаган. Танцьорката от "Магаданс" Мартина е получила от него часовник за 12 000 евро.

Блондинката не пропусна да се изфука с новата джаджа от розово злато, която разбирачи определиха като лимитиран модел на известна швейцарска компания.Ивайла Бакалова пък бе сюрпризирана с луксозно жилище. Бизнес дамата и някогашна миска получи тузарския подарък от Румен Гайтански, бащата на дъщеря й Рая. Жилището, намиращо се в престижния квартал "Лозенец", е разположено до Японския, а съседи ще са й други нашумели персонажи.

Гайтански е купил апартамент в същата баровска кооперация и на майката на първото му дете и сега двете с Ивайла са комшийки. Той често ги посещавал, за да види дъщеричките си. Вместо да се ревнуват, двете красавици си общували съвсем човешки, а и били благодарни за грижите, които Вълка полагал за тях и децата им. Мария пък скоро натисна газта на возило за 450 000 евро. 

Новият й приятел, Християн Гущеров, решил да я включи в клуба на притежателите на невероятната лимузина, който не е от най-многобройните. Милионерският наследник е поверил на изпълнителката на "Всичко е платено" едно от 10-те най-скъпоструващи возила в света "Майбах цепелин" от лимитираните серии на моделите "Майбах 57" и "Майбах 62". Преди време на изложението в Женева фурорът беше тотален.

Лимузината, сглобена в завода на немския "Даймлер Бенц", е с мощност от 650 конски сили и ускорява до 100 километра в час за 5,1 секунди. Интериорът изпъква с кожен салон с декоративни елементи в черен лак. За своя рожден ден Симона Първанова бе изненадана с шестзвезден армаган. Водещата отбеляза събитието с пищно парти в грандхотел "Оазис" в Слънчев бряг.

Красавицата посрещна гостите със скъпи блюда от индонезийска кухня, включващи кокосово мляко, лайм и пилешко. Сред подаръците й изпъкна вип карта с гравираното име на Симона.

С нея тя ще може да ползва благините в перлата на архитектурата в Дубай, златния хотел "Бурж Ал Араб". Авторът на 24-каратовата изненада остана анонимен дори за рожденичката. Към картата обаче имаше и огромен букет от рози. Алисия, подобно на колежката си Мария, се шири в скъпарско возило, макар и далеч по-обикновено.

След като с Ники Михайлов официално афишираха връзката си, вратарят на националния ни футболен отбор й поверил "Audi A7". Фолк певицата обаче се отнасяла доста небрежно с автомобила, споделиха нейни приближени, а едно от провиненията й било, че често удряла бронята.

Ники решил да не плаща кеш лъскавото возило, а на лизинг, нетипично за родните знаменитости. Софи Маринова обича да изненадва сина си със скъпи играчки. Една от най-лъскавите му придобивки е златно колело, тъй като той искал да върти педалите от жълт метал.

Покупката стояла в гаража на певицата, която твърди, че не се притеснява от грабеж, тъй като в комплекса им има охрана. Първоначално клюката гласеше, че баровската глезотия струва 80 хиляди долара, което Софи отрече. По последна информация перлата на фолка се е изръсила с 10 000 долараза армагана, донесен от Америка.

Частите му обаче бързо се износили и докато малчуганът го карал наскоро, се озовал на земята. Софка се уплашила много, а Лоренцо се разминал само с леки натъртвания.Мария Игнатова направо шашнала Митко Рачков с цял филм за Свети Валентин. Скъпият романтичен жест се случил с участието на приятел режисьор на двойката. Кратката лента представя водещата, която отправя най-искрените послания към актьора.

Красавицата намесила и сина на Рачков-Димитър Рачков-младши, който чрез лентата обяснил на щастливия татко колко много го обича. Водещият бил силно трогнат.Володя Стоянов пък посрещна сестра си с цял елитен оркестър. Дамата на име Бойка се прибрала от Чикаго, където живее, за да събере роднините в Петрич.

По поръчка на Володя събитието било украсено с гласа на солиста на ансамбъл "Пирин" Илия Ганев и с други музиканти. Според народния певец сестра му онемяла, а всички веднага скочили да играят кръшно хоро. Бойка се върнала в родината след двегодишно отсъствие. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай