Елизабет II яде, за да живее,Филип живее, за да яде

Дарън Макгрейди разкрива нови тайни от кралската кухня

Елизабет II яде, за да живее,Филип живее, за да яде | StandartNews.com

Елизабет II яде, за да живее, а принц Филип живее, за да яде - това разкри един от бившите кралски готвачи. Дарън Макгрейди, който работи в Двора от 1982-а до 1997-а, стартира свой канал в YouTube, в който обича да споделя тайни, свързани с кулинарните навици на монарха.

Кралицата се придържа към традициите, които самата тя е въвела. Например, тя не винаги обядва със съпруга си, принц Филип. Готвачът твърди, че те обикновено вечерят заедно, освен ако кралицата няма гости или други неща за вършене за вечерта. Винаги закусват отделно, защото стават по различно време. Принц Филип, според готвача, всъщност се радва да обядва без жена си, предава БГНЕС.

Елизабет II е малко скучна в кулинарните си предпочитания и в нормална обстановка яде само най-обикновена храна. Филип обаче е голям фен на нови, оригинални ястия. Той винаги се връща от кралските си обиколки с рецептите на ястията, които е консумирал по време на обиколките си и кара кралските готвачи да ги пробват в кралската кухня. Особено обича пикантната храна, докато кралица Елизабет II обича прости и изпитани рецепти, които нямат излишни изисканости.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай