Една зодия полудява от любов, друга прави компромис за пари

Вижте дневния си хороскоп

Една зодия полудява от любов, друга прави компромис за пари | StandartNews.com

Днес е емоционален ден за зодиите. Една от тях полудява от любов. Друга плува във водите на финансовия свят, но ще трябва да направи компромис. Тя също ще намери утеха с обятията на любимия човек.

Какво още вещаят звездите за днес, 8 април 2023 г., вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”.

ОВЕН - Изпълнени сте с надежда и имате желание да направите нещо различно, да промените живота си. Спомнете си думите на "спящия пророк" Едгар Кейси: „Моли се така, сякаш всичко зависи от Бог, но работи така, сякаш всичко зависи от теб“! Лесно ще изпълните целите си, ако сте постоянни.

ТЕЛЕЦ - Мъжете, които плуват в мътните води на тресавището, наречено икономика, ще трябва да направят компромис или бързо да се преориентират според условията на пазара, в който едрите акули или мутри правят каквото си поискат. В обятията на любимия човек ще намерите утеха.

БЛИЗНАЦИ - Налага се да вложите повече усилия! Не позволявайте друг да вземе инициативата в свои ръце и да направи изгодни за него промени! Не се правете на детектив! Както казва Бърнард Шоу, „най-трудно е да се отговори на въпрос, на който отговорът е очевиден“.

РАК - Не чакайте някой друг да ви изпълни мечтите! Залавяйте се за работа, ако не искате да се ядосвате за пропуснатите възможности! Направете усилие, яхнете промяната! Реализирайки проект, може да спечелите добри пари. Намерете време да спортувате и за забавление с любимия!

ЛЪВ - В този ден не бива да предприемате и да започвате нищо сериозно. Може да ви изкушат с предложение, на което ви е трудно да откажете, но не бързайте с отговора! Ограничете контактите и срещите с непознати. Пазете се от досадници и насилници!

ДЕВА - Това е чудесен ден за учене и за получаване на нова информация, за придобиване на опит и за поправяне на грешките от миналото. Ако ви измъчва чувство за вина, поискайте прошка. Помолят ли ви за нещо, не отказвайте! Направете всичко възможно, за да зарадвате този, когото обичате!

ВЕЗНИ - Постиженията ви може и да са скромни, но не бъдете максималист! Сократ е казал, че онези, които искат най-малко, са най-близо до боговете. Ако сте добри и щедри, съдбата ще ви възнагради богато. Ще постигнете много, ако се захванете с търговия или инвестирате в обучението си.

СКОРПИОН - Това е един от най-хубавите ви дни за месеца. Предоставят ви се възможности както в бизнеса, така и в любовта. Може да сключете трудов договор, да влезете в нов екип или да намерите жената или мъжа на живота си. Може и да хармонизирате връзката с висшия Аз.

СТРЕЛЕЦ - Вашата чувствителност е повишена, докачливи сте. Погледнете с други очи на света, вложете чувство за хумор! Това ще ви помогне да се измъквате от неловки ситуации. Наблегнете на контакти и връзки с хора, които ви подкрепят морално и търсят вашата компания! 

КОЗИРОГ - Всичко, което предприемете, ще носи късмет и придобивки. Уникални пътища ще се отворят пред вас, ако сте постоянни и решителни. Любовта и срещите с приятели ще ви зареждат и денят ще е прекрасен. Опитайте се да балансирате мисловната и физическата си дейност, не бързайте!

ВОДОЛЕЙ - Вашата вродена артистичност ще се прояви и ще намери приложение. Време е да тръгнете по нов път за развитие. Според писателя Монтен, хората страдат не от това, което се случва, а от своето отношение към станалото. Осигурете си спокойствие, пътувайте и общувайте без напрежение!

РИБИ - Външните условия не съответстват на вътрешната ви настройка. Това разминаване може да породи емоционално напрежение. В този ден дори здравомислещите дами може да загубят ума и дума заради любов от пръв поглед. Възможни са проблеми със синусите или ларинкса.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай