Една зодия да внимава, когато пресича, друга ще е център на всичко

Вижте дневния си хороскоп

Една зодия да внимава, когато пресича, друга ще е център на всичко | StandartNews.com

Интересен ден очаква зодиите днес. Една от тях ще се къпе в щастие и любов. Друга ще е център на внимание. Трета обаче трябва да е много внимателна, особено, когато пресича улиците. Тя за нищо на света не трябва да нарушава правилата днес. Какво още вещаят звездите – вижте дневния си хороскоп, представен от Факти. Бг.

ОВЕН - Щастието Ви е около Вас, така че не тръгвайте да го търсите през девет земи в десета, а просто се огледайте. Хубаво е да направите мил жест за човека, когото обичате.

ТЕЛЕЦ - Днес могат да ви възложат допълнителни отговорности, които изобщо не очаквате. Не се отказвайте, просто поставете вашите условия.

БЛИЗНАЦИ - Нека хората ви приемат такива, каквито сте и нека се чувстват зле, ако не могат да го направят. Хубаво е сами да си дадете сметка за някои неща от живота и да направите някои малки добрини, без да очаквате награда.

РАК - Днес победата просто трябва да е във вашите ръце, просто няма как да отиде при някои друг. Все пак бъдете готови да спрете овреме, за да не минете покрай почетната стълбичка.

ЛЪВ - Днес може да се окажете забъркани в обстоятелства, които са извън вашия контрол. Не се опитвайте да въведете ред на всяка цена, понякога има нужда от малко хаос.

ДЕВА - Не нарушавайте правилата, само за да направите на някого напук. Добре е също да внимавате като пресичате улиците и изобщо да не се разсейвате, ако шофирате. Не винаги разчупването на нормите е положително явление и вие го знаете по-добре от всеки друг.

ВЕЗНИ - Ден, в който трябва да поставите нещата ребром и да решите всичко. Удачно е да поразчистите всичко излишно, ще се почувствате в страхотна форма, а и ще поосвободите място за нови неща.

СКОРПИОН - Колкото и странни да ви се виждат мислите, които ви минават през главата, не ги отхвърляйте просто така. Най-малкото ги обсъдете със себе си, поне ще сте сигурни, че имате добър събеседник...

СТРЕЛЕЦ - Способността ви да съчувствате ви позволява по-добре да разбирате другите. Можете да се потопите в чувствата и преживяванията на хората около вас и напълно квалифицирано да им помогнете, защото сте прекрасни психолози.

КОЗИРОГ - Днес лесно ще станете център на внимание, където и да се окажете. В някои моменти това дори може да ви притесни. Гледайте по-спокойно нещата, може пък да свикнете със славата.

ВОДОЛЕЙ - Днес не е най-подходящият момент да обсъждате чувствата си с други хора, особено с не добре познати. По-добре си останете сами, ако имате такива намерения.

РИБИ - Никога не пренебрегвайте добрите съвети. Пазете ги за по-специални случаи. Днес обаче случат не е такъв, възползвайте се мигновено от съвета, който ще ви дадат, ще ви е от полза.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай