Петък,

Една зодия да слезе от облаците на земята, друга да остави фалшивата скромност

От: Стандарт -
4767
Една зодия да слезе от облаците на земята, друга да остави фалшивата скромност
A
A
A

ОВЕН

Денят обещава необичайни запознанства и срещи. Те ще се помнят дълго време. Ще имате възможност да общувате и да се сприятелите с хора, за които сте чували интересни неща.. Началото на романтична история не е изключено. Полезно е да поемете инициатива и да споделяте идеи. 

ТЕЛЕЦ

Време е да оставите настрана фалшивата скромност и да станете известни. Днес ще имате шанс да намерите нови съюзници, сред които може да има и влиятелни хора. Връзките, които започват като бизнес, могат да станат романтични с течение на времето. Умението да се разбирате с хората ще ви бъде особено полезно днес.

БЛИЗНАЦИ

Опитайте се да не губите здравия си разум и самообладание, независимо как минава денят. Малко вероятно е той да е без дребни недоразумения и напрегнати моменти. Трудностите ще ви съпътстват непрекъснато. Но не бива да падате духом - може да се справите с всичко.

РАК

Пътуванията ще се окажат полезни и няма значение дали отивате по работа или просто, за да разнообразите ежедневието си. Ще ви бъде лесно да се разбирате с любимите хора. Те охотно ще ви подкрепят. Отношенията, които сега започват като бизнес, скоро ще придобият неформален характер.

ЛЪВ

Не летете в облаците. Днес е особено важно да не градите илюзии и да гледате на нещата реалистично. След като сте оценили правилно дадена ситуация, ще разберете как да действате. Суета и объркване може да царят наоколо, но ако запазите самообладание, всичко ще се нареди.

ДЕВА

Ще направите добро впечатление на мнозина и със сигурност ще има такива, които ще искат да ви опознаят по-добре и да се сприятелят с вас. Вероятно е да получите необичайни оферти, които е добре незабавно да приемете.

ВЕЗНИ

Днес може да възникнат трудности, но със сигурност ще се справите с всичко. Опит и знания, придобити преди доста време, ще се окажат полезни. Благодарение на тях бързо ще намерите отговори на въпросите и ще се ориентирате в двусмислена ситуация.

СКОРПИОН

Не се поддавайте на провокации, опитайте се да не се карате с тези, които се опитват да ви извадят от равновесие. Възможност за изглаждане на недоразумения и за намиране на решение, което ще хареса на всички, ще се появи днес. Благодарение на вашите усилия отношенията на близките ви могат да се променят към по-добро.

СТРЕЛЕЦ

Не се отказвайте от плановете си, дори и да възникнат трудности. Ще постигнете много, ако се отнасяте сериозно към задачите си. Помощници също ще се появат. Благодарение на тях бързо ще се справите с решаването на организационните въпроси. Втората половина на деня е времето за импровизация, създаване и търсене на нестандартни решения.

КОЗИРОГ

Денят трябва да започне с обичайните неща. Така ще избегнете ненужните притеснения и бързо ще постигне желаните резултати. Ще се открие възможност да коригирате грешките, направени по-рано, както и да изградите отношения с тези, с които не сте намерили общ език дълго време.

ВОДОЛЕЙ

Дайте си време да обмислите нещата и да подредите приоритетите. Ще разберете какво да поемете на първо място и какво е по-добре да отложите. Ще има възможност да научите нещо напълно ново. Денят е добър за нови познанства. Ще направите добро впечатление на всички, ще покажете най-добрата си страна.

РИБИ

Днес ще имате шанс да се срещнете хора, с чиято подкрепа скоро ще постигнете някои важни цели. Споделяйте идеите си, обсъждайте планове, слушайте внимателно онези, които не са съгласни с вас. Денят ще бъде благоприятен от гледна точка на личните отношения.

 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички