Една зодия да не пипа ножове, друга граби пари с шепи

Златиста рокля пази Лъвиците

Една зодия да не пипа ножове, друга граби пари с шепи | StandartNews.com

Интересен ден очаква зодиите днес. Една трябва да стои далече от всякакви режещи предмети. Най-добре е да стои далече от ножовете в кухнята. Друга е на финансова вълна и я чакат големи печалби. Трета трябва да внимава във всички свои дела. Лъвиците имат късмет – златисна рокля ще ги пази от неприятности.

Какво още вещаят звездите днес – вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”.

ОВЕН - Късметът е на ваша страна. Може да поемете риска и да инвестирате средства за крупни дела. Денят е добър и за запознанства. Обърнете обаче внимание на здравословното си състояние! За мъжете от този знак слабото място сега е стомахът, а за жените - ставите.

ТЕЛЕЦ - Имате идеалистични представи и това създава пречки. Не се разпилявайте в много посоки, а се съсредоточете в една цел! Направете промените, които желаете, имате сили за това! Ще срещнете интересни хора и предизвикателства, бъдете отворени и позитивни!

БЛИЗНАЦИ - През този ден може успешно да осъществите своите предишни планове. Добре е да сте по-сдържани. Ограничете контактите с непознати! В никакъв случай днес не вземайте големи заеми, защото ще пропилеете парите и няма да може да ги върнете! Предстоят ви вълнуващи срещи.

РАК - Пробужда се голяма сила във вас. Трябва да я насочите към съзидание, а от режещи машини и остри инструменти в този ден е по-добре да се пазите. Възможни са злополуки. Слабото ви място е гръбначният стълб, може да ви боли гърбът. Денят е добър за лечебно гладуване.

ЛЪВ - Трябва да сте внимателни във всички дела. Това, което започвате днес, обезателно трябва да го доведете до край. Дамите да носят тоалети в златистокафявото или сребристото! Това спомага за проясняване на мисълта, а също така вдъхва смелост и предприемчивост.

ДЕВА - В този ден има риск да се превърнете в заложници на проблеми от миналото. Има вероятност дамите да се разделят с партньора си заради променливост в чувствата. Семейните да посветят повече време и влияние на децата си, защото в тях е тяхното спасение!

ВЕЗНИ - Трябва да преосмислите своите приоритети. Може да направите скъпа покупка на нещо, за което отдавна мечтаете, а хазартни игри в този ден в никакъв случай не играйте! Добре ще ви подейства да носите тоалети в светло зелено. Този цвят балансира емоциите.

СКОРПИОН - Ще бъдете подложени на сериозно изпитание. Ще се справите, само ако проявите търпение и мислите позитивно. В този ден е желателно да сте по-активни, да изразявате своите мисли и чувства. Денят е добър за запознанства. Времето е благоприятно, може да свиете семейно гнездо.

СТРЕЛЕЦ - Звездите ви носят финансово благополучие. Късметът е на ваша страна, но обърнете внимание на здравословното си състояние! Има риск за развитие на алергии. Добро влияние ще ви окаже цитринът. Този скъпоценен камък разгръща творческите способности.

КОЗИРОГ - Голяма е вероятността в този ден да срещнете някой (някоя), с който добре да си паснете и скоро да се превърне във ваш брачен партньор. Семейните дами пък трябва да правят компромиси и да избягват конфликтите. Трябва да проявят мъдрост и търпимост.

ВОДОЛЕЙ - Постарайте се добре да контролирате емоциите си! Може да се радвате на късмет, ако станете по-самокритични. Ако не срещнете разбиране от околните, не прибързвайте с изводите и действията! Дайте повече свобода на хората, които обичате! Не ги съдете строго за грешките!

РИБИ - Внимавайте, ако се налага да шофирате! Спазвайте правилата, защото са възможни проблеми със служителите на закона! Има риск, ако запалите цигара в заведение, да бъдете глобени. Денят е добър и за пътешествия, и за любовни срещи. Не си струва да поемате рискове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай