Джордж Клуни и Ръсел Кроу се мразят от години

Враждата тръгнала от изказване на Гладиатора

Джордж Клуни и Ръсел Кроу се мразят от години | StandartNews.com

Джордж Клуни и Ръсел Кроу се мразят отдавна, става ясно от интервюто на д-р Рос от „Спешно отделение“ пред пред мъжкото списание GQ. Според него враждата датира от началото на новия век, когато звездата от „Гладиатор“ се „изцепил“ твърде негативно за колегата си. „Изведнъж като гръм от ясно небе той каза: „Не съм продажен като Робърт де Ниро, Харисън Форд или Джордж Клуни“. Откъде, по дяволите, му хрумна това?!“, бесен е Клуни. В разговора той споделя още, че често е имал разногласия не само с хора от своето съсловие, но и с много журналисти, включително и с репортери на тежката кавалерия като „Вашинготн пост“. Но днес вече му е писнало от подобни спорове и скандали и предпочита да гледа тв шоуто на супермодела Криси Тейгън, вместо да се разправя с този или онзи.

Джордж Клуни винаги е бил в устата и на медиите, и на гилдията – особено, след като стана ясно, че само за 2018-а спечели 239 милиона долара без нито един касов хит на екраните. Тогава той продаде компанията си за производство на текила Casamigos.

Пред GQ обаче Клуни се обяснява и в любов на съпругата си Амал. Преди защитничката на човешките права да се появи в живота на разведения от 1993-а актьор, той е бил на милиони години от идеята да се ожени пак и още по-малко пък е смятал да има деца.

"Щом работя и имам страхотни приятели, значи се справям добре – така си мислех тогава. Но благодарение на Амал осъзнах колко голяма празнота е имало в живота ми -  и реших да го променя завинаги. 36 години бях онзи, който просто не знаеше какво да направи, когато някое дете започне да плаче. А сега съм онзи с близнаците“, коментира с усмивка Клуни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай