Джей Ло се готви за сватба

Натовареният график на звездата най-сетне се олекоти и тя започва да планира големия ден

Джей Ло се готви за сватба | StandartNews.com

Дженифър Лопес преживя може би най-успешната година в кариерата си. Звездата засне и оглави хита "Да свалиш Уолстрийт", осигурявайки си няколко номинации за превъплъщението в стриптизьорката Рамона. С Шакира бяха хедлайнерите на концерта в полувремето на финала на шампионската лига "Супербоул". Следващият й филм ще излезе по-късно през 2020-а.

Време е обаче Джей Ло да се фокусира върху личния си живот. Неотдавна от "Entertainment Tonight" предадоха, че красавицата и годеникът й Алекс Родригес ще се венчаят през лятото. Сега от "US Weekly" твърдят, че графикът на бъдещата булка вече се е олекотил и тя е приоритизирала подготовката за големия ден пред всичко останало.

"Снимките за филма и концертът принудиха Джен да отложи сватбата. Най-накрая тя може да се концентрира върху венчавката и да започне с планирането на церемонията. Двамата с Алекс са толкова щастливи заедно - наистина намериха доживотен партньор един в друг. Не могат да си представят различно бъдеще и нямат търпение да остареят влюбени завинаги", заяви анонимен източник пред изданието.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай