Джанет Джексън с нов албум и турне

„Black Diamond“ излиза през лятото

Джанет Джексън с нов албум и турне | StandartNews.com

Джанет Джексън ще зарадва феновете си с нов албум това лято. Певицата съобщи щастливата новина лично в социалните мрежи и оповести, че през юни ще тръгне на турне в подкрепа на първата си тава от 5 години насам – „Black Diamond“/„Черен диамант“.

„Чух желанията ви. Работя по нова музика, която ще е готова до лятото, когато ще тръгна на световно турне. Черните диаманти са най-коравите и най-трудните за разбиване. Преживях много през годините и се смятам за черен диамант – аз съм камък с остри ръбове, но винаги се движа напред. Искам да ви покажа моята сила и да ви дам вашата. Обичам ви и нямам търпение да се видим и да отбележим заедно старта на една нова ера“, написа сестрата на Джако.

По време на турнето си, освен класики и нови парчета, Джанет ще изпълни и специална версия на култовата „Rhythm Nation“ от едноименния албум от 1989-а по случай 30-я юбилей на тавата. Обиколката започва на 24 юни в Маями и до август певицата ще обикаля Америка. Очаква се европейските дати да бъдат обявени скоро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай