Джако искал 11-годишната Ема Уотсън

Джако искал 11-годишната Ема Уотсън | StandartNews.com

Майкъл Джексън искал да се ожени за 11-годишната Ема Уотсън. Скандалната новина разкрива личният лекар на Краля на попа д-р Конрад Мъри в новата си биографична книга, озаглавена "Това е" (This Is It), която ще се появи на пазара утре, 19 юли. Джако се влюбил в малката Ема, щом я видял в ролята на Хермиона във филма за "Хари Потър". Тогава тя била само на 11. Той споделил с лекаря си, че е готов веднага да мине под венчило с Ема, "ако нещо се обърка със сватбата с Хариет Лестър". Любовта му към дъщерята на неговия добър приятел Марк Лестър, знаменития актьор дете от 60-те години, е "пословична", определя я Мъри. "Той се влюбил в малкото момиченце още докато то било на 5 годинки и му гостувало в имението заедно с баща си. А когато навършила 12, това вече се превърнало във фиксидея", казва той.

Според лекаря Майкъл имал намерение да обсъди сватбата си с момичето с баща й, но преди това потърсил съвета на Мъри и той го разубедил. Посъветвал го, преди да предприеме каквото и да било, да изучи много подробно законите във Великобритания и САЩ и да види как там третират брака с непълнолетни.

В книгата има цяла глава, посветена на манията на Майкъл Джексън и влечението му към общуване с непълнолетни деца. Джако го уговарял той да отиде и да преговаря с бащата на Хариет по време на концертите в Лондон в рамките на турнето му в зала 02 Arena през 2009-а, което не се случи заради смъртта на звездата през юни същата година. "Той ми каза, че бил много добър приятел с бащата на Хариет и освен това той й бил кръстник. Когато го попитах на колко години е малката, Джако ми отговори, че не знае точно, но е около 12. Аз му отвърнах, че е прекалено малка за годеница, и то не само според нашите закони, но и според законите в повечето страни по света. Доколкото си спомням, единствено в Тринидад и Тобаго и в Индия е възможно да си уговориш годеница на тази възраст, но не и да се ожениш за нея". Тогава Джако му доверил, че ако нищо не стане с Хариет, той има резервен вариант - 12-годишната Ема Уотсън.

През последните години от живота му срещу Майкъл се водиха няколко дела за педофилия. Първото от тях бе за блудство с 13-годишния Джордън Чандлър - там се стигна до извънсъдебно споразумение между звездата и родителите на момчето. Тогава Майкъл се съгласи да им плати 20 милиона, а те да оттеглят иска. Бащата на момчето Ивън Чандлър след смъртта на Майкъл сложи край на живота си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай