Две булки в "Стандарт"

Две булки в "Стандарт" | StandartNews.com

Международният отдел омъжи своите дами

Двоен сватбен звън огласи Международния отдел на "Стандарт". В два последователни дни на 25 и 26 април се омъжиха Красимира Темелкова и Мария Вълчева, които следят изкъсо новините от света.

Краси взе спортния журналист Владислав Стоянов на скромна, но стилна церемония в Обредния дом на улица "Кракра" в София. Последва красив църковен брак в "Света София", на който двама свещеници ги венчаха пред Бога в присъствието на най-близките им хора от семействата. След това, както си му е редът, имаше бурен купон в ресторант "Тополите", където младоженците бяха посрещнати с чаша шампанско, а булката така и не успя да обърне с крак менчето със здравец. Танците продължиха до вечерта, завършила с разрязването на сватбената торта.

Ден по-рано Мария Вълчева се врече във вечна вярност на строителния инженер Андрей Андреев в църквата "Свети Димитър" в Стара Загора. Гражданският брак пък се състоя в село Ягода, където ги ожени лично кметът Димитър Хондров. Техният купон продължи цели три дни и три нощи също като в приказките.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай