Вторник,

Две зодии да внимават с парите, други срещат стари приятели

От: Стандарт -
3015
Две зодии да внимават с парите, други срещат стари приятели
A
A
A

ОВЕН

Напрегнат ден. Ангажиментите ви ще се окажат повече, отколкото сте очаквали и ще се наложи да бързате, за да успеете с всичко. Неочаквани срещи ще възстановят стари връзки. Близките ви ще ви зарадват с приятни изненади. Денят е подходящ за по-големи покупки.

ТЕЛЕЦ

Не всичко ще върви така, както ви се иска, затова ще се налага да коригирате плановете си, да отмените някои проекти и за да се заемете с нещо бързо и перспективно. Познати ще ви дадат ценни съвети. Не е добра идея днес да рискувате с парите или да участвате във финансови начинания с неизвестен резултат.

БЛИЗНАЦИ

Едва ли ще можете да действате по план. Бъдете готови да импровизирате и да взимате решения в движение. Околните едва ли ще могат да ви помогнат, но все пак се вслушвайте в съветите им. Има шанс да възстановите стари връзки и да изгладите възникнали наскоро недоразумения.

РАК

Може и да възникнат трудности, но като цяло денят ще е успешен. Не търсите лесните пътища, често експериментирате и не се боите да рискувате. Затова ще имате и успех. Ще имате възможност да контактувате с необикновени хора, които ще ви дадат ценни съвети. Ще получите дълго чакана новина.

ЛЪВ

Ще оставите в миналото съмненията и тревогите, ще се съсредоточите върху интересни проекти. Постарайте се бързо да ги реализирате. Приятелите с удоволствие ще ви помагат. Лесно ще намерите общо даже с непознати хора. Избавете се от ненужното и гледайте на бъдещето с оптимизъм.

ДЕВА

Старайте се днес да не говорите много. Не е ден за обсъждане на дългосрочни планове или споделяне на смели идеи. В останалото денят е добър – отлично ще се справяте и с най-сложните проблеми. Сполучливо решение на парични въпроси ще ви даде финансова стабилност.

ВЕЗНИ

Днес ще потъвате в спомените си и едновременно ще мечтаете за бъдещето. Няма да е загуба на време, защото ще ви хрумнат отлични идеи. Помислете спокойно как най-добре да постъпите и какво да предприемате за реализирането им. Не предприемайте рисковани действия.

СКОРПИОН

Ден, изпълнен със събития. Не е изключено заради тях да промените плановете си и да се откажете от замисленото по-рано и да се заемете с нещо съвсем друго. Бързо ще се ориентирате в ситуациите, но това, че контролирате всичко, ви уморява. Помислете към кого може да се обърнете за помощ.

СТРЕЛЕЦ

Няма да е лесно да съхраните спокойствието си. Емоционално ще сте нестабилни и настроението ви ще се мени без причина. Това ще се отрази и на работата ви. Трябва да се съсредоточите върху нея, за да приключите деня успешно. Проявете търпение и настойчивост.

КОЗИРОГ

Днес всичко ще ви се получава. Добър ден за работа, за решаване на конфликти и въпроси, които отдавна не ви дават мира. Чуждите проблеми ще бъдат по-важни от вашите. Бъдете внимателни при планирането на всякакви пътувания. У дома ще си намерите полезни занимания, които ще ви разведрят.

ВОДОЛЕЙ

Не очаквайте прекалено много днес. Поставете пред себе си реални цели. Така няма да допуснете грешки и да останете разочаровани. Не е добра идея да поемате каквито и да е задължения. Полезно ще е да съхраните свободата си на действие. Бъдете внимателни към любимите си хора. 

РИБИ

Лек и интересен ден, но няма да е особено ползотворен. Може да се появят неочаквани препятствия, заради които няма да постигнете нужните резултати. Затова пък ще прекарате добре времето си в компанията на приятели. Струва си да бъдете внимателни по отношение на финансите.

 

 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички