Дъщерята на Вергов се залюби с екозащитник

Гаджето на Алена е адаш на баща й

Дъщерята на Вергов се залюби с екозащитник | StandartNews.com

Дъщерята на Юлиан Вергов го изненада с официално гадже на юбилея му. Актьорът чукна 50 без да вдига мощен купон, а предпочете да отбележи празника си със семейството си край морето. Тържеството се оказа по-специално, защото на него 18-годишната Алена го запозна с първото си сериозно гадже. Крайно любопитно е, че момчето е адаш на актьора – и то като него се казва Юлиан. Избраникът й е фотограф, планинар и природозащитник. Младежът не се интересувал от светската суета, а влагал сили и енергия в благотворителни акции и вече имал натрупан стаж като доброволец в международна организация в Англия. Хората около Вергови останали възхитени от добре възпитания младеж.

Алена и Вергов вече са работили заедно на сцената и пред камерите вече няколко пъти. Шест сезона бяха рамо до рамо в постановката "Ревизор" в Народния театър, разписаха се и в "Откраднат живот: Чуждо тяло". С Юлиан са равноправни партньори в "Петя на моята Петя" - драма, посветена на 40 години от самоубийството на поетесата Петя Дубарова. Алена за малко да се впише с роля и в "Дяволското гърло" - на дъщерята на героинята на Теодора Духовникова. Отива на кастинг, но точно тогава сменя училището след 7-ми клас. Двамата с баща й са особено близки и не си спестяват нищо.

"Възпитавам я така, както са ме възпитавали моите родители, но много по-либерално, все пак времената са различни. Каквато и професия да избере, ще я подкрепя", коментира Вергов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай