Събота,

Дъщерята на Митьо Очите с нов бизнес. Стряска конкуренцията

От: СТАНДАРТ -
8334
Дъщерята на Митьо Очите с нов бизнес. Стряска конкуренцията
A
A
A

Малката дъщеря на Митьо Очите - Ивелина, започва нов бизнес. Тя е открила заложна къща "Надежда", чрез която ще се занимава с лихварство, пише БЛИЦ.

Всички официални законови изисквания около даване на заеми с огромни лихви срещу залог са изпълнени и стартът на бизнеса е даден. Ивелина Желязкова е входирала официална молба до Министерството на икономиката, което трябва да санкционира старта на бизнеса.

Говори се, че за целта са наети мастити адвокати и едва ли процедурата ще срещне някаква бюрократична пречка.

Очаква се до няколко седмици да са получили одобрение и да започнат работата преди активния летен сезон. Заможният татко е осигурил за дъщеря си няколко имота за бизнеса в курортния комплекс Слънчев бряг.Локацията им не е случайно подбрана, а те са в близост до някои от най-популярните дискотеки, казина и барове. Очаква се от бързите заеми да се възползват туристи, които са останали без пукнат лев в игралните зали или при редовните летни купони.

Младата дама навлезе в света на бизнеса веднага след завършване на средното си образование, когато стана собственичка на таксиметровата фирма Съншайн 0604. Местни припомнят, че това им е семеен бизнес, все пак баба й Станка е една от първите таксиджии в община Несебър.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com