Сряда,

Дъщерята на Гълъб Донев проговори за коронацията на Чарлз

От: Иван Ангелов, кадър бТВ -
5054
Дъщерята на Гълъб Донев проговори за коронацията на Чарлз
A
A
A

Дъщерята на служебния премиер Гълъб Донев - Габриела - придружи баща си на коронацията на Чарлз Трети. Тя е благодарна на своя родител за жеста, тъй като на нейно място е можел да заведе майка й. Момичето е завършило и работило в Англия, стана ясно от нейно интервю за бТВ.

Случва се веднъж в живота, беше много специално за мен, имаме много силна връзка с баща ви, разказа Габриела седмица след събитието, фокусирало погледите на целия свят.

Нямало специален дрескод като цвят, но кралят искал нещата да са по-обрани и съответно търсили два тоалета, които да са коктейлни, но дневни. Тя ги поръчала на София Борисова и на място оценила, че българската дизайнерка е на световно ниво. Убедих се в това, категорична бе младата дама.

Разбира се, покрити колене, покрити рамене, затворени обувки, разказва още премиерската дъщеря. Първо имало коктейл в двореца, на следващия ден била и самата коронация. Няма медии, няма снимки, нямаме телефони, описва още младата жена.

Най-вълнуващо за нея всъщност било да се срещне с цар Симеон и съпругата му Маргарита, които бяха специални гости на новия британски крал, защото от малка си представяла като приказен свят този на българското царско семейство.

Габриела е завършила в Англия, заминала да учи там едва на 18 г. Беше ми важно да съм в Лондон - град с огромни възможности., отидох да уча за бакалавър по творческо писане, разказва тя. В университета й казали, че може да добави още една специалност и тя избрала театър. След първата година заминала на специализация в Лос Анджелис - актьорско майсторство за кино. Но осъзнала колко далече е техния свят от нашия и затова се върнала в Европа.

В Лондон работила в кастинг агенция, представлявала много модели на Седмицата на модата, както и по проекти в Милано и Дубай.

От много малка искам да имам моята семейна среда, обяснява Габриела защо се връща. В Лондон не била средата, в която иска да има семейство. Прибира се и още на другата година ражда сина си, който сега е на 1 г. и 9 месеца. Родих в разгара на ковид с маска, усмихва се Донева.

В момента поддържа блог за отглеждането на деца, дава съвети на базата на огромното количество литература, която по собствените си думи изчела.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com