Драмата е продължава! Милко Калайджиев с шокиращо признание

Какво ще стане, ако окончателно му вземат къщата

Драмата е продължава! Милко Калайджиев с шокиращо признание | StandartNews.com

Продължава драмата с известен наш фолк певец.

След като НАП запорира имуществото на Милко Калайджиев, следва да проведе търг, насрочен за 15 май, на който да продаде къщата му за гости в с. Мезек.

Певецът бе сполетян от неприятностите, след като от НФ „Земеделие“ му поискаха да върне 309 хил. лв. евросредства, вложени в частната му стопанска дейност. Според фонда прегрешението му е, че не е правил по 80 бона годишен оборот в луксозната си странноприемница.

Истината на Милко обаче се оказва съвсем различна. Той споделя, че от НФ „Земеделие“ измислили план със задна дата, за който твърдят, че не е изпълнен. Категоричен е, че няма нито едно нарушение и винаги е бил изряден. Той е убеден, че всичко това е клопка, предварително подготвена от държавните институции.

Категоричен е, че към ден днешен продължава да няма никакви задължения към НАП. Всичко, което е на негово име е запорирано, с изключение на къщата им в Свиленград, която се води на името на съпругата му

Предвид, че целият този натиск идва от София, Калайджиев подозира, че целта е да им продадат къщите и да усвоят парите от Европа, преди да приключат двете колективни дела, които водят 284 собственици на къщи за гости, ужилени от ДФЗ.

Притеснява се, че ако майка му разбере за случващото се, ще умре, пише Уикенд..

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай