Драма! Защо Хари и Меган се крият от съседите

Херцозите на Съсекс рядко могат да бъдат забелязани на публични места в Монтесито

Драма! Защо Хари и Меган се крият от съседите | StandartNews.com

Принц Хари и Меган Маркъл "не са станали част от общността" в техния квартал в САЩ, както твърдяха, пише "Daily Mirror".

Херцогът и херцогинята на Съсекс рядко могат да бъдат забелязани на публични места в Монтесито, където е разкошното им имение за 11 милиона паунда. Там те живеят сред някои от най-големите имена на Холивуд.

Описван като "Котсуолдс на Калифорния", уединеният град в окръг Санта Барбара може да се похвали с девствени плажове и затворени комплекси - с жители, известни или не, които са популярни с това, че имат нулева толерантност към папараците.

37-годишният Хари, който беше в Холандия със съпругата си за събитието "Invictus Games", каза за "Today Show" на NBC миналата седмица, че са били "посрещнати с отворени обятия" в Монтесито, добавяйки, че това е "толкова страхотна общност".

Колумнистът Ричард Минердс, който пише за "Montecito Journal", казва, че кралските особи "не са се появявали", откакто тайно се нанесоха там през юли 2020-а, предава "Дир".

Той твърди пред "Times": "Хари и Меган не са станали част от общността и мисля, че на много хора им стана неприятно, че твърдят, че са. Мястото наистина е прекрасно, за да се разхождат и наслаждават наоколо", разправя той.

Хари още не е посетил и известният бар, с подчертано британско влияние, който се намира на "Old Kings Road". Въпреки че се очаква през май да има публична изява - ще участва в местния турнир по поло.

Носи се слух, че Хари и Меган опитали да си купят бургери в града, но заради затруднения в логистиката на сигурността им, ги отказали.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай