Драма! Участничка призна, че има приятел и изхвърча от "Ергенът"

Много напрегната вечер в имението

Драма! Участничка призна, че има приятел и изхвърча от "Ергенът" | StandartNews.com

Драматична вечер в "Ергенът".

Габриела призна, че има приятел и посочи причината за участието й в романтичното предаване. Тя влезе в имението със сетра си Памела, но Алек и останалите момичета разбраха за роднинската им връзка едва в предишния епизод.

"Искам да споделя нещо. Това ще е монолог. Няма да отговарям на въпроси след това. Аз имам приятел. Сестра ми Памела беше записана за предаването и нямаше как да я оставя. Направих го заради нея. Тя дойде с отворено сърце тук. Искаше моята подкрепа. Не е приятна ситуацията. Това беше благородна лъжа от моя страна. Сега всеки може да си коментира. Моля, без въпроси към мен и сестра ми", изповяда се Габриела.

Страшен скандал в "Ергенът"! Намесиха роден футболист

Тези нейни думи потвърдиха казаното от Виктория в предишния епизод, че Габриела има приятел, който е футболист от "Лудогорец".

След Церемонията на Розата сестрите казаха и последните си думи пред камерата на романтичното риалити.

„Не съжалявам за това, което изпитахме тук. Открих доста нови неща и за себе си. Оставам с хубавите емоции, абстрахирам се от негативните. Казах на Алек, че се надявам да ни прости. Извинявам се за това нещо. Не беше най-приятният разговор, който съм водила.

Не смятам, че сме излъгали много хора. Пами винаги е била открита към Алек. Това, което аз направих, за едни ще бъде лъжа. Зависи от гледната точка. За мен това бе благородна лъжа“ – поясни Габриела.

„Аз реално не съм го излъгала за нищо. Не искам да си тръгвам от тук. Не знаех, че това ще ми бъде последният разговор с него. Иначе щях да добавя доста други неща. Реално той се сбогува с Габи, с мен – не“ – сподели Памела.

Накрая тя се обърна към Алек с думите: „Алек, често в живота се случва да срещнем правилните хора в грешното време. Когато се случи, е непоправимо. Сблъсквала съм се с това“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай