Драма! Трогателно признание на Иван Лечев

Каза дали е имал зависимости

Драма! Трогателно признание на Иван Лечев | StandartNews.com

"Когато чуя да се говори за зависимост, първото нещо, което ми идва на ума, е хора, които познавам и не са вече между нас. Случвало ми се е да изгубя близки приятели".Това заяви музикантът Иван Лечев при гостуването си в рубриката "Не/зависимите" в предаването "Преди обед" по БТВ.

"Обзема ме едно много неприятно чувство на безпомощност, тъй като не съм могъл да помогна. Един от най-добрите ми приятели, даже му бях кум, много неща ни свързваха, но в един момент се оказа, че страшно много неща ни разделят. В един момент се оказа, че той всъщност изобщо не чува какво му се говори. Чуваше някакъв свой си глас, който като че ли го дърпаше за краката", обясни той.

"Аз самият съм се поддавал на любопитство 1-2 пъти в живота ми. Единият път завърши катастрофално и аз за себе си тотално съм си забранил опиати. Иначе по отношение на алкохола аз обичам две неща - хубаво вино и хубаво уиски. Завършил съм сомелиерство. Далеч съм да бъда "света вода ненапита".

Той признава, че е спрял цигарите преди 30 години. "Единственият наркотик, който си позволявам, е кафето. Опитах, но реших, че няма да мога да го спра. Имам шест кафе машини, а една-две от тях си ги нося навсякъде, където пътувам. Това си е зависимост, знам", добави той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай