Драма. Чужди хора гледат децата на Цънцарова

Дори колежки се включват в свободното си време

Драма. Чужди хора гледат децата на Цънцарова | StandartNews.com

Водещата на „Тази неделя” Мария Цънцарова, която има две деца, се видя в чудо от балансирането на личния живот с професията. Синовете на блондинката са твърде малки и няма как да останат сами, докато майка им е на работа. Бабите им не живеят в София, затова се налага да ги оставя при приятелки и техните роднини, писа „Уикенд”.

Проблемът на Мария Цънцарова е, че почивните й дни са през работната седмица, когато са отворени всички ясли и детски градини. Така, докато майката е вкъщи, за наследниците й се грижат лелите от забавачката. През уикенда обаче, когато самите те излизат в почивка, тя трябва да работи. В неделя е водеща на сутрешния блок на Би Ти Ви, а в събота си подготвя предаването – нещо, което в повечето случаи е по-сложно от самото водене.

Мъжът й също често е зает през уикенда и се налага да се търсят хора, готови да вземат двете деца на отглеждане, докато родителите им печелят пари. Кои са тези хора? Оказва се, че най-често не са роднини, а приятелка на майката и нейни близки. Самата Мария сподели наскоро, че една от най-близките й дружки – журналистката Марина Стоименова, я отменя в майчините грижи за синовете й.

Водещата от Би Ти Ви не можела да си обясни как чуждите хора се оправят с нейните двамата синове. Баткото все още е само на 4 години, а вторият й син е едва двегодишен.

Майката признава, че по-малкият е невъзможен за контролиране. Налагало се непрекъснато да се търсят неща, с които да го забавляват, тъй като започне ли да скучае, ставало страшно. В същото време по-големият си умирал да тормози братчето си. Като много други батковци, той обожавал да дразни малкия, да му взима играчките и да го командори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай