Довечера избират сценична партньорка на г-н Адреев

Снощи Крисия и Орлин Горанов трогнаха зрителите с дуета си

Довечера избират сценична партньорка на г-н Адреев | StandartNews.com

София. Кое момиченце ще застане до малкия разказвач на вицове г-н Андреев? Цяла България тръпне да разбере отговора на този въпрос. Довечера е финалът на конкурса на "Шоуто на Слави" за талантливи изпълнителки, в който Крисия Тодорова, Гергана Тодорова и Симона Иванова ще изпълнят по една песен, посветена на България. Тогава Слави Трифонов и неговият екип трябва да изберат само една певица, която да радва зрителите заедно с г-н Андреев от големия екран. Изборът обаче ще е труден, призна самият Слави Трифонов.

 

В четвъртък вечерта момичета показаха за пореден път, че имат талант на звършени изпълнителки, а Слави обяви, че за него и трите са победителки и не иска да разплаче нито една от тях. Момиченцата с ангелски гласове се представиха в дует с известни български изпълнители.

 

Крисия Тодорова от Разград, за която разбра сръбския славей Желко Йоксимович, изпя песента "Светът е за двама" заедно с неповторимата бг естрадна икона Орлин Горанов. Тяхното изпълнение развълнува зрителите и много споделиха след шоуто, че са се разплакали от умиление и искат Крисия да е заедно с г-н Андреев в шоуто. "Страхотни са !!! Толкова мило изпълнение, напълниха ми душата и сърцето !!!", написа зрителка под изпълнението на двамата в страницата на Слави в социалната мрежа Фейсбук.

 

Симона Иванова, която също е спрягана за победителка, пя в дует с Миро. Песента "Губя контрол" забърза ритъма на предаването и помогна на момиченцето да се представи в друга светлина. Малката красавица танцуваше около своя партньор без никакво притеснение и изпълни високите тонове чудесно, но имайки предвид по-трудните песни, които изпя преди това в конкурса, много зрители споделиха, че са очаквали друго изпълнение от нея.

 

 

Гергана Тодорова пя в дует с Нели Рангелова. "A natural woman" бе единственото англоезично изпълнение за вечерта, с  което Гери отново доказа, че не отстъпва по гласови възможности от Крисия и Симона. "Най-доброто изпълнение за вечерта", сподели почитателка на Гергана във Фейсбук.

 

 

Тази вечер след 22, 30 часа започват финалните изпълнения на Крисия, Симона и Гергана в "Шоуто на Слави". Много хора очакват г-н Андреев да присъства на обявяването на победителката, не е изключено Слави да изненада зрителите и да пусне sms гласуване, за да може именно те да изберат най-добрата певица. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай