Доронин заряза Наоми

Руска моделка детронира черната пантера от сърцето на олигарха

Доронин заряза Наоми      | StandartNews.com

Москва. Четиригодишната приказка между Владислав Доронин и Наоми Кембъл приключи с драматичен акорд. Руският олигарх и супермоделът вече не са двойка.

Кой да допусне, че през лятото в Ибиса е била последната сладка ваканция на черната пантера и богаташа. Разривът е необратим, пишат медиите в бившия Съветски съюз, като се позова на западни колеги. Слуховете, че главата на холдинга Capital Group и вечната му годеница са пред раздяла, се носят отдавна. Буквално преди дни светските хроникьори видяха с очите си как Доронин се гушка на плажа в Ибиса с Кейт Мос, първа приятелка на гаджето му. При това русата топмоделка била там със съпруга си. Двете грации са дружки още от 80-те години на миналия век. Те заедно щурмуват върховете на модния Олимп и се подкрепят, отстоявайки позициите си. Наоми дори е шаферка на сватбата на Кейт. Но сега жестовете на Мос към Доронин били недвусмислени и никак даже неутрално-другарски, шушука мълвата. Богаташът не пускал Кейт от прегръдките си, а тя не спирала да го гали и чурулика от радост. По това време Наоми не била в курорта заради някакви ангажименти. Доронин в крайна сметка отвел Кейт Мос в неизвестна посока с луксозната си яхта.

Тези дни пък излиза наяве новината, че Доронин е увлечен от млада руска моделка, и то така сериозно, че окончателно дал пътя на екозтичната лондончанка. Нито олигархът, нито Наоми са коментирали раздялата.

Преди време законната съпруга на Доронин разказа в интервю, че е била щастлива с Владислав цели 24 години, докато на хоризонта не се появила Наоми Кембъл. Други източници уверяват, че Доронин все още не е получил официално развод. Според мадам Доронин те двамата с Владислав все още са двойка. "Наоми се лъже, ако си мисли, че може завинаги да ми го отнеме", заявила категорично тя.

"Истината е, че Владислав беше разделен с Екатерина много преди да се запознае с Наоми и двамата да започнат да се срещат. Бившата съпруга просто се опитва да му измъкне голяма сума пари, като го обвинява, че й е изневерявал", коментират близки до двойката.

Супербогаташът открай време си пада по красавиците от подиума. Преди Наоми той има петгодишна връзка с шведката Карън Шонбахлър. Нещата с Наоми в един момент са толкова близо до сватба, че вече имало приготовления за нея. Кембъл дори откровеничела пред таблоидите, че иска да има дете от Владислав. Заради неуредения развод на олигарха обаче бракосъчетанието все се отлагало и отлагало.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай