Диляна чака бебе от Блатечки

Зуека черпи за син, Амбър ощастливява Джони Деп

Диляна чака бебе от Блатечки | StandartNews.com

Трима актьори се разписват с втори тото шанс за бащинство. Диляна Попова и Асен Блатечки, които наскоро признаха официално любовта си, очакват първата си рожба. Красавицата и звярът се събрали от около половин година, а не след дълго ще се радват и на бебе - дизайнерката с опит от "Стъклен дом" е бременна в 3-4 месец, твърдят светски хроникьори. Тя ще бъде майка за сефте, а гаджето й си има 14-годишна дъщеря Катя от брака си с Катерина Горанова.

Васил Василев-Зуека стана татко на юнак. От четвъртък не спира да черпи за малкия Стефан, с когото го дари изгората му Анна Вичева. Новината беше оповестена от Маги Халваджиян по време на лайфа на "Денсинг старс". Момченцето се е родило с перфектни мерки, издават още от екипа на "Господари на ефира". Зуека също има пораснала дъщеря, Девина, от дългогодишната му връзка с Нина Димитрова.

Другият щастливец, но отвъд океана, който ще сменя памперси, е Джони Деп. Той и годеницата му Амбър Хърд очакват дете, гласи най-прясната мълва. Амбър наскоро разбрала, че ще става майка и затова ускорили приготовленията за сватбата.

Според анонимни източници това много зарадвало болната майка на актьора, която постоянно повтаряла, че иска синът й да се ожени и да има още едно дете. За Деп това ще е трето. С Ванеса Паради имат Лили Роуз на 15 и Джейк на 12.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай