Дилън Фароу: Уди е лекуван за педофилия

Дилън Фароу: Уди е лекуван за педофилия | StandartNews.com

Дилън Фароу продължава с атаките към Уди Алън. В отворено писмо, публикувано в петък на сайта на "Ню Йорк таймс", режисьорът твърди, че обвиненията на 28-годишната му осиновена дъщеря са изфабрикувани от нейната майка, Миа Фароу, с която навремето той е водил съдебна битка за попечителство. "Не съм блудствал с Дилън. Обичам я и се надявам някой ден тя да разбере, че има любящ баща и че е използвана от майка си. Това е последният ми коментар по темата и не възнамерявам да се впускам в публична престрелка", написа Алън.

 

Дилън веднага му отговори с изявление: "За пореден път Уди Алън атакува мен и моето семейство в опит да ме дискредитира и да ме накара да замълча. Но нищо от това, което той казва или пише, не може да промени истината. В продължение на 20 години никога не съм се колебала да опиша това, което той ми направи. Ще нося спомените от преживяното през останалата част от живота си. Той твърди, че майка ми е отправила обвиненията - в действителност това беше педиатърът, който съобщи за инцидента на полицията, след като споделих с него. Алън иска да внуши, че никой не се е оплаквал от лошото му поведение, преди да ми посегне. Съдебни документи обаче сочат, че е лекуван от това, което собственият му терапевт описва като "непозволено поведение" с мен още от 1991 година."

 


Фароу добави, че Алън бил уж готов да се подложи на детектор на лъжата, но в действителност отказа да се яви на тест, проведен от щатската полиция. Уди Алън за пръв път беше обвинен в посегателство срещу осиновената си дъщеря през 1992-а. Това бе по време на съдебната битка с Миа Фароу, но по-късно всичко отпадна, без да бъде повдигнато обвинение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай