Диана Габровска се изповядва за ЧРД на „Плейбой“

Кандидатката за кмет на Момин проход е главна героиня в новия брой на мъжката библия

Диана Габровска се изповядва за ЧРД на „Плейбой“ | StandartNews.com

БГ изданието на „Плейбой“ посреща рожден ден номер 18 с пищен брой, върху чиято корица грее известната кандидатка за кмет на Момин проход Диана Габровска. Дамата съблича дрехи и душа за читателите – но този път не предизборно, а за да разкаже за трудните избори в своя живот. Да припомним, че в навечерието на местните избори миналата есен избухна скандал заради еротичните снимки на мераклийката за градоначалник, които затрупаха социалните мрежи и шокираха обществеността. Сега в „Плейбой“ става ясно кой е правил въпросните фотоси и как те са се появили публично, какво донесе цялата история на нея и семейството ѝ...  Новата й сесия е изпълнена от светата троица на родната модна фотография – Слав, Хубен и Диляна Флорентин, за да докаже на Момин проход и на цялото българско човечество, че еротиката не е престъпление, а изкуство.

Черешката на тортата в броя е Супер Бианка – супер репортерката на Иван и Андрей, която помним от известното предаване “Сблъсък”. Преди години Бианка стана популярна  с разчупените си репортажи, в които – облечена като Супермен – успяваше да усмихне всеки зрител. В момента Бианка живее в Ню Йорк със съпруга си и разказва: какво общо има Доналд Тръмп с новите й гърди и как е преборила рака, както и каква е връзката й с Михаил Горбачов.

И още в новия брой 192  на мъжката библия: как коронавирусът промени порно индустрията, танцът със смъртта на Юкио Мишима, още за Чърчил, Дейвид Линч и изчезващите джентълмени, боят между Маркес и Льоса, за Ницше и Саломе, Харви Уайнстийн и още много блясък, скандали, любов, бързи коли и незабравими снимки.

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай