Деси Слава с изповед: Плакала съм, когато трябваше да пея попфолк

Най-много свобода певицата чувства в по-лиричната музика

Деси Слава с изповед: Плакала съм, когато трябваше да пея попфолк | StandartNews.com

Тази седмица в кухнята на Симона Загорова в предаването „Тази събота и неделя“ гостува певицата с ангелски глас Десислава Донева, която в миналото беше известна като Деси Слава. Тя показа как се прави салата с варени картофи, майонеза и риба.

Певицата разкри, че вкъщи най-често готви яхнии и супи за 4-годишния си син. Момченцето разпознава майка си по телевизията от доста малък, но не обича да я слуша как пее.

„Казвах си, че на това дете или му е стъпил слон на ушите и мрази музиката, или е толкова добър, че си вика: Тая какво си мисли, че може да пее“, пошегува се изпълнителката на „Бели нощи“.

Деси е израсла с фолклорна музика, тъй като цялото ѝ семейство е слушало такава и дълго време дори не е подозирала, че съществува друга. Самата тя обаче става известна с поп фолк музика въпреки че това не ѝ носи удоволствие.

„Плакала съм, когато трябваше да пея поп фолк“, призна тя. „В началото поп фолкът беше много… „Радка, малката пиратка“, „само да те гепна…“ – по-нецензурни неща. Тези неща ме отвращаваха, но се подхлъзнах на около 16“.

Най-много свобода певицата чувства в по-лиричната музика. По тази причини преди години напусна голяма музикална компания, за да започне да изпълнява музиката, която харесва.

„Бях млада, емоционална, не можах да преглътна някои неща и си тръгнах“, разказа тя. „В крайна сметка място под слънцето има за всеки.“

Деси има две деца, които е родила на различна възраст и те доста са я променили като личност.

„По-отговорна съм, по-паникьосана за някакви неща“, разкри тя. „Няма да повярваш, но втория път някак много повече се притеснявам. Родих първото дете на 22, после го връчих на майка ми и започнах да си пея.“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай