Деси Слава излезе от Макарона

Признах на мъжа ми, иначе щеше да има развод, разкри певицата

Деси Слава излезе от Макарона | StandartNews.com

На крачка от финала във втория сезон на "Маскираният певец" отпадна Макаронът. Както и се очакваше, зад маската се оказа поп фолк фурията Деси Слава. Най-симптоматична сред уликите беше цифрата 7 - известната певица е родена на 7 март, а седмицата е любимото й число. Тя призна, че единственият човек, който е знаел за участието й в шоуто, е бил съпругът й. "Той е ревнив - нямаше как да скрия от него, иначе щеше да има развод", сподели чаровната дама. А след това покани на вечеря Азис и панелистите, за които нямапе съмнение, че е тя. "Ще приготвя петстепенно меню", обеща звездата.

Гостуващата маска беше Шотландеца – Етиен Леви. Гуруто в "Като две капки вода“ разказа, че вече е преборил Ковид 19 и е убеден, че българското племе е достатъчно жилаво, за "да победи коварния вирус.

За финала останаха трима: Баба Яга, за чиито образ се спрягат Борислав Захариев и Филип Аврамов, Булката - за нея всички панелисти са убедени, че е Невена Цонева, и Хищницата, която наистина пее божествено – може би като най-известната кипърка в България Християна Лоизу. Азис тиражира идеята, че под червените садо-мазо одежди може да е и Златка Райкова, но нейните вокални възможности надали се простират отвъд чалгата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай