Деси Добрева с нова песен и видео

„Ела“ е поредният проект на певицата с Явор Русинов

Деси Добрева с нова песен и видео | StandartNews.com

Деси Добрева зарадва феновете с нова песен и видео – „Ела“. Парчето е съвместен проект между нея и Явор Русинов, работил със световните звезди Курт Хауенщайн, Supermax, Булгаро, Vox, Чака Кан, Фалко, Део, Бони М, Арно Рауниг, Хосе Фелисиано, Хорст Кмела и много други.

Преди две години двамата направиха и хита „ДОС“, който покори не само радиостанциите в България, но и надхвърли пределите на родината по радио маршрута от Македония през Словения до немското „ARD“.

Автор на текста на „Ела“ е Невена Русинова, която също е работила с Добрева в миналото. Нейн е текстът на парчето „Тази нощ“ – една от хитовите песни на лятото на 2017-а.

Режисьор на видеото на „Ела“ е Георги Марков – един от водещите режисьори на музикални клипове у нас, познат на широката публика от детска възраст като Фори от „Васко да Гама от село Рупча“.

В последните години Деси се утвърди като един от водещите изпълнители на България, който с лекота пълни най-големите концертни зали в големите градове на страната. Тя изпя и песента „Гиздава“, написана специално за филма, който откри и обра овациите на последната Кинопанорама – „Засукан свят“ с режисьор Мариус Куркински – екранизация по едноименния разказ от сборника „Диви разкази” на големия Николай Хайтов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай