Депутат от ГЕРБ с 4-ма внуци се ожени тайно

Депутат от ГЕРБ с 4-ма внуци се ожени тайно | StandartNews.com

 

Созопол. Депутатът от ГЕРБ Пламен Нунев също се включи в призива на Бойко Борисов да не останат ергени в партията. Преди седмица бившият МВР началник в Русе се венча тайно за приятелката си Таня Сиракова.
55-годишният Пламен Нунев и Таня си казаха “да” в романтичната обстановка на градината в Созопол. Двамата имат зад гърба си по един брак. Пламен има двама сина и четирима внуци, а Таня – един син. Двамата обаче често са били забелязвани да разхождат наследниците на Нунев. 


Пламен е роден в Бяла, Русенско, но живее в областния град. Той се пенсионира като началник на регионалното звено на МВР. Таня пък е от Велико Търново. Двамата обаче отказали да се венчаят в красивите кътчета на техните градове, а предпочели романтиката на Созопол. Двамата се опитали да запазят в тайна събитието, като не поканили нито депутати, нито министри. Имало само близки роднини и приятели. Двамата са останали в този район да прекарат медения си месец, като не уточняват точно къде. След 2 седмици Пламен се връща на работа, защото има партийни ангажименти.

Пламен Нунев е брат на известната ни спринтьорка Анелия Нунева, която още държи рекордите в бягането на 100 и 200 метра. Тя се завърна специално от САЩ, където живее, за сватбата на брат си.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай