Деми Мур на 59 и без грим - специален поздрав за ЧРД на Брус СНИМКИ

Двамата останаха приятели и след развода

Деми Мур на 59 и без грим - специален поздрав за ЧРД на Брус СНИМКИ | StandartNews.com

Американската актриса и модел Деми Мур сподели нова снимка и зарадва феновете с естествен външен вид. Публикацията и коментарите се появиха на страницата й в Instagram.

59-годишната знаменитост сподели кадър с бившия си съпруг, актьор и продуцент Брус Уилис . Така моделката поздрави бившия си съпруг за 67-ия му рожден ден. На снимката двойката позира в кухнята. Мур е облечена с бяла тениска и къс гащеризон, без грим на лицето.

Феновете похвалиха Мур и Уилис за това, че са останали приятели след развода си. Един фен написа: „Вашт беше моделът за моето  семейство! Всички са щастливи.” 

Друг фен написа: „Обожавам ви и двамата. Благословии.”

Demi Moore and Bruce Willis on March 20, 2022

Феновете се възхитиха и на външния вид на актрисата в коментираха: „Честит рожден ден, Брус.  Мур изглежда прекрасно“, „Обичам те“, „Изглеждаш просто прекрасно“, „Деми, невероятна си без грим“, „Как те обичам, хубаво е, че сте приятели“, „ Красиво“, „Благодаря, че се оказа истинско“.

На 27 януари миналата година Деми Мур мина по модния подиум на шоуто на марката Fendi в черен сатенен костюм. Вниманието на феновете беше привлечено от новото лице на модела: в Twitter се заговори за възможна пластична операция. „За съжаление, но изглежда, че тя също е преначертала лицето си“, възмутиха се фенове.

Мур и Уилис, който навърши 67 години в събота, бяха женени от 1987 до 2000 г. Те имат три дъщери: Румър /33/, Скаут /30/, и Талула /28/.

Уилис се ожени повторно през 2009 г. за Ема Хеминг и има две малки дъщери: Мейбъл, на 9, и Евелин, на 7. 

"Дъщерите ми обичат малките сестрички и за мен е важно да сме заедно и малките да се чувстват комфортно с мен и да ме познават, за да познават по-добре сестрите си", казва Мур . „Беше наистина сладко и със сигурност имахме някои глупави моменти.“

Деми Мур, Брус Уилис и тяхното семейство

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай