Даяна: Чарлз не става за крал

Излиза още един филм за ада на принцесата в двореца

Даяна: Чарлз не става за крал | StandartNews.com

"Diana: The Truth Behind the Interview" е заглавието на новия документален филм за майката на принцовете Уилям и Хари, който разкрива поредните шокиращи подробности от биографията на Даяна. Три месеца преди известното интервю на кралската снаха с Мартин Башир за "Panorama", тя се среща с Макс Хейстинг, бивш редактор на "Daily Telegraph". С него принцесата споделя толкова смущаващи моменти от живота си, че Хейстинг дълги години не смее да ги разкрие. Той разказва, че според Даяна принц Чарлз не би могъл да се справи с цялата отговорност, ако се качи на трона. Лейди Ди е била убедена, че Уилям е този, който ще бъде най-подходящ директно да наследи баба си Елизабет Втора. Хейстинг добавя, че по време на интервюто Даяна не е скрила почти нищо от тежкия си живот в двореца. "Бракът ми беше ад от първия ден", казва тя.

"Останах втрещен от това колко директна и искрена е Даяна. Тя бе категорична, че кралското семейство я вижда като заплаха, която трябва да бъде премахната“, добавя Хейстинг. Филмът ще бъде излъчен по "Channel 4".

Междувременно стана ясно, че актьорът Доминик Уест влиза в кожата на принц Чарлз в пети и шести сезон на хитовата поредица "Короната" на стрийминг платформата "Netflix". Вече се знае, че Елизабет Дебики е Даяна, Джонатан Прайс става принц Филип, а щафетата за ролята на кралица Елизабет поема Имелда Стонтън. Премиерата на четвъртия сезон на "Короната" е на 15 ноември. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай