Дарина: За мен Илия беше всичко

Дарина: За мен Илия беше всичко | StandartNews.com

Павлова подарила бебешка количка на младожениците

"Хората сами си конструират живота и си го правят приказка. Трябва да намериш синхрон с тези, които обичаш и нещата, които цениш. И трябва да вярваш, че хората около теб могат да ти създадат една хубава атмосфера. Мястото, където съм в момента, Иския, е приказно и мога да кажа, че животът ми е приказка." Това каза в Италия Дарина Павлова пред bTV в интервю за Диана Любенова.

Тя коментира и сватбата на доведената си дъщеря Венцеслава - първородната наследничка във фамилия Павлови, чиято майка е Антоанета Чергеланова. "Беше много щастливо събитие. Ти виждаш едно вече пораснало дете, че е намерило правилния човек, че се обичат и има щастие между тях. От четири години Венци и Тарек Микнас са заедно, познаваме се. Баща му е ливанец, майка му е туркиня. Живели са в Бахрейн, Америка, Англия. Не беше пищна сватба, а по-скоро семейно тържество", обясни мадам Мулти.

Както "Стандарт" вече писа, Джордж Клуни също е присъствал. Младоженците избират церемонията да води първата братовчедка на Тарек. А това е Амел Аламудин, бъдещата съпруга на Клуни. "Той самият се държа много земно и се забавлява, танцува заедно с другите гости", сподели Павлова.

С блясък в очите Дарина разказа, че вилата в Тоскана, където е било сватбеното тържество, е била обградена от едната страна с гора от маслинови дървета, от другата страна - лозя. Младоженците си я избрали така. Говори се, че вуйчото на Макиавели я е поръчал. Тържеството нямало нищо, свързано с религия и политика с двете държави.
Дарина обясни как всички шаферки подготвяли грима и прическите си на една голяма тераса. "Ползвахме водоустойчива спирала за мигли, нямаше размазани, въпреки че и аз плаках", призна си Павлова.

Имало е 150 гости от 34 националности. Младоженката сама си е избрала роклята от италиански дизайнер. "Изглеждаше като принцеса, с дълъг воал, а сестра й Паола държеше шлейфа. Брат й Илия-Калоян я заведе до олтара. Аз подарих на младоженците бебешка количка. Да се надяваме, че семейството ще расте. Но сме се разбрали. Думата баба не присъства в речника ми. Аз ще бъда "мамита" или "маминка", призна още светската дама.
Дарина разкри, че поддържа ежедневна връзка с децата си, без да им досажда. "Оставям ги да си мислят, че не ги контролирам", каза тя. Не без гордост майката представи успехите на наследниците на Павлов. "Илия-Калоян неотдавна се дипломира в най-елитното американско бизнесучилище в Северна Италия. Приет е вече биохимия в Колорадо, САЩ. Паола е много артистична и чувствителна, надявам се, че го е взела от мен. Тя завърши в Тексас изкуство и социология, сега е в Комо. В момента е много запалена по йога и преподава медитация. Дори ми каза, че се уговаря с Фрейда Пинто и Джесика Честейн да правят йога студио тук", похвали се актрисата.

Като основа на всичко Дарина поставя семейството. "Винаги има баланс между семейство, работа, приятели. Семейството е на първо място", разказа съпругата на Илия Павлов. Тя не скри, че в нейния живот бизнесменът остава на първо място. "Човекът, с когото заедно направихме нещо много хубаво, много красиво - семейство, любовта - това е Илия Павлов. Той ще остане, защото аз го виждам всеки ден в децата си, те продължават да носят това щастие, което аз съм имала с този човек", каза Дарина.

Това, че семейството е на първо място, тя показва и чрез избора си. "Имала съм предложения да се снимам, но за да направиш една роля, трябва да имаш време, да влезеш във всички нюанси на характера. Обмислям идеята за малка роля в сценарий, който написах. Не бих казала, че ми липсва сцената, театърът, човек минава през различни етапи в живота си. Сега започнах да продуцирам филми, които са на финалната права. Родена съм в България, няма начин да не съм свързана със страната си", каза Дарина.

Дарина обясни и това, как е успяла сега, на 12-и международен кино и музикален фестивал "Иския глобал", две от вечерите да са посветени на България. Акцията за рекламата на страната ни стартира миналата година, когато Дарина Павлова води в София Паскал Вичегомини, директора на феста. Той остава абсолютно смаян от Киноцентъра в Бояна, от неговите възможности и екипи, от президента на "Милениум/Ню имидж" Ави Лернър. Вижда, че Силвестър Сталоун снима тук "Непобедимите 3". Оттогава Вичегомини препоръчва "Ню Бояна" на сума ти продуценти. Още повече че сега на острова са били и доста американци, вече снимали у нас. Те също са хвалили родния Холивуд. Тазгодишното издание на феста връчи наградата си за легенди в киното на Силвестър Сталоун.

Дарина се запознава със Слай в България, още когато той снима тук "Непобедимите 2". Виждат се и Ел Ей, после пак в България - вече при снимките на "Непобедимите 3. Затова, когато той рекламира филма си в Кан тази година, направи и страхотна препоръка на страната ни. "Не ходете в България, освен ако не искате да си прекарате жестоко и да се забавлявате. Аз знам нещо за това. Имат голямо кино, потенциал, страхотни хора са. Там се правят страхотни филми. Не можете да си представите как ще ви изненада тази страна. Не ходете там, освен, ако не търсите най-доброто", казва Сталоун.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай