Дарина Павлова и Джулио Берути акостираха в Рим

Дарина Павлова и Джулио Берути акостираха в Рим | StandartNews.com

Дарина Павлова и Джулио Берути в началото на седмицата се завърнаха в любимия си Рим. Актьорите, които се радват на пълен разцвет в страстните им отношения, успешно финализираха поредната си американска обиколка. Щаб-квартирата им беше в имението на българката във Вашингтон. Графикът на двойката в Щатите преливаше от тузарски партита, премиери и делови разговори. Дарина и гаджето й изгледаха с мерак мюзикъла "Роки" на "Бродуей", продуциран от братята Кличко. Павлова е особено изкушена от темата "бокс", след като в София се сприятели със Силвестър Сталоун. Дарина, Джулио и Слай го удариха на съвместен купон в Ел Ей, на който коментираха вероятности за бъдещите съвместни проекти. Не е тайна за никого, че Дарина има мощни продуцентски намерения. Преди време самата тя призна, че надали би застанала пред камерите, но винаги е готова да дърпа конците на напоителна поредица от сорта на "Сънувам Италия". Неслучайно Дарина в момента има планове да атакува международния кинофестивал в Иския. През юли прекрасният остров за пореден път ще бъде населен от знаменитости от цял свят. Павлова се е заканила рано или късно да представи бг ленти на форума.

Джулио всеки момент трябва да започне снимките на втория сезон на суперуспешния сериал "Тайните на "Борго лариче". В него той играе баш главната роля - на младия юнак, започнал разследване около фамилни мистерии, свързани с мнимата смърт на майка му. Действието се развива в Торино, а сред екипа блести ефектната Натали Гомес. След като първият сезон изтече по Канале Чинкуе, перлата в тв империята на Силвио Берлускони, гаджето на Дарина стана топзвезда на Ботуша и хонорарите му се вдигнаха двойно.

Самата Дарина постоянно нахъсва любимия си. Неслучайно неговата кариера върви стремглаво нагоре, коментират критиците в Италия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай