Мадам Мулти хвърли око на турския Сандокан

Мадам Мулти уредила красавеца Джан Яман с главната роля в нова версия на морския екшън

Мадам Мулти хвърли око на турския Сандокан | StandartNews.com

Дарина Павлова има нов фаворит – мадам Мулти е хвърлила око на турския красавец Джан Яман. Тя го е уредила за ролята на Сандокан в предстоящия италиански едноименен екшън сериал. Творческата заварка станала на фестивала на Иския - съседния на Капри остров. Там вечната Амбър свързала продуцентите на "Медичите", които ще снимат и новата версия, с Яман и майка му, която е негов агент.

Сериалът "Свободен дух" превърна Джан Яман в суперзвезда не само в Турция, но и в половината свят. Затова продуцентите въобще не били изненадани от идеята на Дарина Павлова момчето на съседите да влезе в продукцията – още повече че Джан владее италиански, защото е завършил съответния колеж в Истанбул. Така легендарната поредица от 1976-та ще възкръсне в актуален сценарий за 8 епизода. Индиецът Кебир Беди, който някога беше Сандокан, все така се смята за един от най-големите секссимволи в киното.

Доскоро Джан беше гадже с колежката си от „Свободен дух“ Демет Йоздемир, но се разделиха. Сега медии в Италия твърдят, че новата му муза е спортната журналистка Дилета Леота, която в миналото имаше връзки с някои от най-известните футболисти на Апенините.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай