ДАНС с акция на морето

ДАНС с акция на морето | StandartNews.com

ДАНС и данъчните вече започнаха сериозни проверки по морето. Това разкри пред журналисти в Панагюрище премиерът Бойко Борисов, който днес открива модерна болница в града.

Припомняме, че след стрелбата срещу Митьо Очите в сряда министър-председателят предупреди, че освен с полицаи Слънчев бряг ще се насити и с данъчни, които да проверяват "всеки луксозен автомобил от къде влиза, на кого е, как е купен". Очевидно акциите по морето вече са започнали.

"От нощеска ДАНС работиха и имат поне седем заведения, където крият приходите си, обяви Борисов. И се зарече, че не само около Бургас, но и навсякъде ще има полицейски и данъчен контрол. "Това, което си го причиниха, ще им излезе солено", се закани премиерът.

По отношение на "дъжда от куршуми" срещу Митьо Очите Борисов напомни, че вицепремиерът и силов министър Румяна Бъчварова вече няколко пъти е обяснила случая. "По наше време разследван, по наше време вкаран в затвора, какво повече да кажем по тази тема", заключи премиерът по адрес на Митьо Очите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай