Даниел Митов стана татко на момиченце

Даниел Митов стана татко на момиченце | StandartNews.com

Външният министър Даниел Митов от тази сутрин е горд баща на малката Лара. Това съобщиха за "Стандарт" преди минути от министерството на външните работи.

Щастливият баща обяви новината в социалната мрежа Фейсбук. 

Бебчето е с перфектните мерки 3,450 кг и 51 см. Новороденото и майката се чувстват отлично, съобщиха от болница "Софиямед". 

Съпругата на дипломат №1 Мелани Уудуърд благодари сърдечно за грижите на завеждащия на отделението по гинекология в "Софиямед" д-р Валери Нецов, водещия раждането АГ специалист д-р Иван Димитров, завеждащия на отделението по анестезиология д-р Людмил Върляков и екипът – д-р Йордан Борисов-анестезиолог, Мария Чулашка- анестезиологична сестра и Милена Трайкова- акушерка.

Стандарт Нюз припомня, че Митов сключи брак с англичанката Мелани Уудуърд през 2015 г. Щастливото събитие трябваше да се състои по-рано, но двамата го отмениха заради атаките във френската столица Париж. „Сватба днес няма да има. Не е време за сватби. Съдбата реши този ден да ни обедини в друго – в мъка и размисъл. Ние с Мелани и приятелите ни от България и от цяла Европа днес скърбим", написа Митов в социалната мрежа „Фейсбук" в средата на ноември.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай